Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özverili Davranıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, Balık burcu aşk ve ilişki hayatınızda küçük aksaklıklar yaşanabilir. Dengeleri zorlamaktan kaçınmalı ve gerekenleri yapmalısınız. İletişiminizi açık tutarak, olası sorunları kolayca aşabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmenin önemi büyük.

İş ve kariyer alanında, Balık burcu bugün daha temkinli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınıza ulaşmak için planlı ve dikkatli hareket etmeniz gerekmekte.

Bugün, parasal sorunlarınızı çözme zamanı. Gelir ve gider dengenizi sağlamak için beklemekte kalmalısınız. Olumsuzlukların sona ermesi için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Bütçenizi kontrol altında tutmak, finansal sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şanslı ve verimli bir gün olabilir; ilişkiler ve işbirlikleri açısından yeni fırsatlar kapınızda. Yoğun bir tempoda çalışarak maddi kazançlarınızı artırma ve beklentilerinize ulaşma şansınız var. Dikkatleri çeken özellikleriniz, başarılarınızı destekleyecek ve yolunuzu açacaktır.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgilerinize daha fazla güvenebilirsiniz. İçsel sesinizi dinlemek size doğru yolu gösterebilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin ve duygularınızın rehberliğinde hareket edin. İletişim konularında dikkatli olun, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için zaman ayırın ve duygusal anlamda beslenmeye odaklanın.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığın konusunda daha özverili davranmak isteyebilirsin. Bu konuda ailene getirdiğin kısıtlamalar gerginlik yaratabilir. Kendi işinin sahibi bir Balık burcuysan çalışanların ile toplantı yapabilirsin. Sanat ile ilgilenen bir Balık burcuysan uzun zamandır satın almak istediğin tabloyu alabilirsin.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni imkanlar ve değişim fırsatları ortaya çıkabilir; bu süreçte eğitim almak, danışmanlık hizmetlerinden faydalanmak ve derinlemesine araştırmalar yapmak size fayda sağlayacaktır. Farklı düşüncelere açık olun, başkalarının önerilerini dikkate alın Taşınma,değişikliği gibi konulardaki fırsatları değerlendirmeye çalışın. 

30 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda keyifli hissedebilirsiniz. İşlerinizde fazla müdahaleci davranabilirsiniz. Fikir dünyanızdaki konuları çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeylerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Sanatsal işlerinizle ilgilenecek fırsat yaratabilirsiniz.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketiniz artsa dakonularında üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal şartlarınızın farkında hamleler yapmanız gerekmekte.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik geri dönüşler rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ödemelerinizi tamamlamanın ardından nasıl bir değerlendirme yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İşlerin sıralamasını değiştirince hayatınızın akışının da değiştiğini görebilirsiniz.

30 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kötü bir alışkanlıktan vazgeçmeyi düşünebilirsiniz. Mars'ın burcunuza olumlu bir açı yapmasıyla birlikte, kendinizi daha otoriter, güçlü ve güvenilir bir şekilde ifade edebilirsiniz. Enerjinizi dengeleyip, sabırlı davranıyorsunuz ve insanlar sizi dinliyor! Eğlence, romantizm veya dikkatinizi oyalama ihtiyaçlarınızı da oldukça ciddiye alabilir; kişisel tatmin ve zevkle ilgili bir hedefe ulaşmanıza yardımcı olacak planlara enerji harcayabilirsiniz. Her şeyi doğru yapmak daha tatmin edici olduğu için, bilinçli bir tempoyu benimsemekte istekli oluyorsunuz. Her şeyin spontane olarak en iyi şekilde çalışmadığını biliyorsunuz; bazı şeyler, önceden planlanmaktan fayda görebilir.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, huzursuzluk, korku, güvensizlik gibi duyguları içinde hissedebilirsin. Bunlar hep yeni ayın etkileri çünkü bu hafta yeni ay haftası ve sen su grubu olduğun için bu durumdan çok etkileniyorsun. Ayın hareketleri zihnini, ruhunu ve bedenini etkiliyor. Kendini daha iyi hissetmek istiyorsan “Ayın ve gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlıyorum, evrenin doğal akışına kendimi bırakıyorum” olumlamasını tekrar edebilirsin.  

30 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün evlilik, ortaklık, ilişkilerinizdeveya aile hayatınızı etkileyen bazı değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz mutluluğu beraberinde getirecek. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. İş yerindeki huzuru problemleriyle azaltan bir arkadaşınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın.

30 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>