Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sevdiklerini Mutlu Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Her şeyin mümkün olabileceğine inanacaksınız. İlişkinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirme arzunuz var ancak bunun da şu an için pek mümkün olmayacağını bilmelisiniz. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Hızlı düşünmek isterken beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Aktif adımlar atma arzunuz var ve bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Finansal fırsatlar konusunda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, elinizde geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile meclisinin gündemi yoğun olabilir. Yapılması gerekenler,bölümü, maddi denge ve birtakım ihtiyaçlarla ilgilenmeniz beklenebilir. Birbirinizi doğru anlamanın doğru karar vermekte önemli olduğunu unutmayın; sorunların büyümesine prim vermeyin.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak hareketlenerek sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak, gereksiz tartışmalardan kaçınmanızda fayda var. İletişimde net olmaya çalışın ve karşınızdakine anlam vermek için empati gösterin. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle uğraşan Balık burcuysan, borçlarını tahsil etmekte zorluklar yaşayabilirsin. Artık borç vermeden önce kendi hesap kitabını yapmak isteyeceksin. İlişkisi olan Balık burcuysan, sevgilinin uzun zamandır istediği hediyeyi alıyorsun. Alacağın hediye karşısında sevgilin mutluluktan havalara uçuyor.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızı ve ruhsal gelişiminizi daha fazla ihmal etmemelisiniz. Sizi rahatlatan etkinlikler, mekanlar için zaman ayırmanız gerekebilir. Kurgulamak yerine hayatınızı yaşamayı, yaşadıklarınızı analiz etmeyi planlamalısınız.     

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda destek bulabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aile içindeki konular sizi zorlayabilir. Tartışmalardan uzak durun. Teknik işlerde hızlı çözüm gerektiren konularla uğraşabilirsiniz. Ticari konularda ani kararlardan kaçının. Bugün evinizde zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Sevdiklerinizi davet edebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde daha başarılı bir kariyer hayatı için de düzene girmeniz gerekmekte. Planlı çalışmaya odaklanmalısınız.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için iyi bir gündesin. Özellikle insanlarla arandaki iletişimi etkileyen konularda bilgi sahibi olmak seni bir tık öne geçirecek. Kimle ne konuştuğun önemli olabilir. Algılarını açık tutmalısın.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün havada aşk kokusu var. Sevildiğinizi hissettiğiniz, şımartıldığınız bir gün oluyor. Bu hisler kısa sürmeyecek, önümüzdeki dönemlerde de aşk sizi takip ediyor. Maddi anlamda büyük harcamalarınız olabilir, bunları doğru yönetirseniz size katlanarak geri döneceği bir enerjidesiniz. Güneşli havalar size iyi geliyor olmalı. Bu dönemde bol bol yürüyüş yaparak düşünme alanı yaratabilir, kararları dinginken verebilirsiniz. Doğanın güzelliklerinden elinizden geldiğinde faydalanmaya çalışın!

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle çelişkiler yaşamanızmotivasyonunuzu bozuyor. Anlayışlı ve özverili davranmayı öğrenmelisiniz.. Artık kendi hatalarınızı anlayarak olgunlaşıyorsunuz. Kendinize zaman tanımalısınız..

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konularında ilahi koruma sizinle ancak sorumluluklarınız ön plana çıkabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>