Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Öz Güvenlisiniz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçtesiniz. Tercihlerinizin belirleyici olabileceği bu dönemden en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor.

Mesleki olarak toparlanmanın yollarını aramalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için beklemede kalmanızın daha iyi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrol tamamen sizin elinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ve düşüncelerinizi kontrol etme şansınız bir hayli yüksek. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmelisiniz. Daha soğukkanlı hareket etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Dikkatli ve dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kariyerinizde büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyerek başarı elde edebilirsiniz. İlişkilerinizde ise empati ve anlayış önemlidir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysanız, eşinizin belli başlı konularla ilgili sürekli ailesinin onayı ile hareket etmesinden rahatsızlık duyabilirsiniz. Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, ilişkinizin nereye gittiğini düşüneceksiniz. Yakın arkadaşınızın psikolojik anlamda birtakım zorluklar yaşadığını öğrenebilirsiniz. Çalışan bir Balık burcuysanız, öz güveninizi daha belirgin hale getirebilir, cesur kararlar alabilirsiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizden alacağınız geri bildirimler emeklerinize sahip çıkma yönünde olabilir. Bunu doğru anlamak ve değerlendirmek içinse mental açıdan sakin ve açık olmalısınız. Size karşı olunan bir durum olduğunu düşünmeden önce bu gibi konuların gündeminize neden geldiğine odaklanmanızda fayda var.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda gezinen Ay sizi girişken ve hareketli kılıyor. Hayata daha iyimser baktığınız bu günlerde yeni girişimler yapmaktan yanasınız. Bu arada maddi durumunuzla ilgili ani dalgalanmalara dikkat etmelisiniz. Ortak para konuları şu günlerde size problem kaynağı olabilir. Ortaklıklarda yaşanabilecek karşıtlıklar yıpratıcı bir noktada olacak.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda söylemleri farklılaştırma potansiyeline sahip olabilirsiniz. Kendinizikonusunda verimli hissedebilirsiniz hatta elinizin bereketi artabilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işler tahmin ettiğinden yavaş ve sıkıcı ilerleyebilir. Güne hareket katmak için daha istekli olacaksın. Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için önemli ve faydalı olabilir. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

25 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi düşünceleriniz ve duygularınız üzerinde düşünebilmek için biraz huzur ve sessizlik alabileceğiniz bir yer arıyor olabilirsiniz. Bulmanız biraz zaman alırsa pes etmeyin. Sabrınız ödüllendirilecek. Bu, hayatınızın derinliklerindeki cevapları aramak için harika bir zamandır ve bir ilişkide bundan sonra nereye gideceğiniz konusunda bazı anlamlı kararlar verebilirsiniz. Değişiklikler yolda ve bunu hissedebiliyorsunuz, öyleyse neden onlardan bir adım öne geçmiyorsunuz? İş cephesinde anlaşamadığınız insanlara karşı daha sert bir duruş sergilemeniz gerekecek ama istediklerinize ulaşacaksınız.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi neredeyse şımartan biri var. Son zamanlarda yaşadığınız özgüvensizliği bu kişinin övgüleriyle aşabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın sevgili Balık, bazı şeyler insanın kendi derinliklerinden gelmelidir. Özgüveninizi tazelemek için kimseye ihtiyacınız yok, dikkatinizi kendi içinizdeki kaynaklara yöneltin ve ihtiyacınız olan özgüveni orada arayın…

25 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

25 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 56" R
Ay
Boğa
13° 26' 01" R
Merkür
Başak
20° 39' 14" R
Venüs
Terazi
27° 46' 39" R
Mars
Yengeç
09° 35' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>