Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Net Konuşmalar Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken zorluk yaşamayacaksınız. İlişkiniz olsun ya da olmasın kendinizi daha da heyecanlı hissetmeye başlayacaksınız.

Başarı aslında çok da uzağınızda olmayacak. Düşündüklerinize ulaşmanız aslında uzak değil. Gerekli olan adımları mutlaka atmalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi içinizdeki sorunları ortadan kaldırmak isteyeceksiniz. Yaşamsal olarak kendinizi daha da iyi hissetme arzunuz var. Her türlü olumsuzluğun yavaş yavaş geride kalmasını sağlayacaksınız. Dengeleri mutlaka lehinize çevirmeye çalışın.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kişisel ilişkilerinde bazı tartışmalar yaşayabilirsin. Empati kurarak iletişim kurmalı ve ortak çözümler bulmalısın. Ayrıca, kendine zaman ayırmalı ve içsel huzura odaklanmalısın.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eviniz için almayı düşündüğünüz ancak bir türlü almaya fırsat bulamadığınız eşyalar varsa, bunları almak için doğru bir günde olduğunuzu düşüneceksiniz. Eğitim hayatı devam eden kardeşiniz varsa, eğitimiyle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olan bir Balık burcuysanız, artık ilişkinizi bir adım öteye taşımak için partnerinizle net konuşmalar yapmak isteyeceksiniz. Niyetinizi açıkça belli etmek istiyorsunuz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgilenebilirsiniz. Bu sayede çevrenizdeki bazı insanların olumsuz düşüncelerinden sıyrılma şansınız olabilir. Hayatınız boyunca kimseye güvenmemeyi değil, güvenmenin kriterlerinin ne olması gerektiğini düşünmelisiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusu. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilir, sosyalleşebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kariyer ve eğitim hayatınızda isteklerinizi başarmış olmanın verdiği huzura geçeceksiniz. Olumlu bir gün sizler için.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerin için önemli olacak ilhamı sonunda bulacaksın. Karşına öyle fırsatlar çıkacak ki hemen harekete geçmek isteyeceksin. Senin için uygun olacak alanı bulmakkonusunda ilerlemeni kolaylaştıracak.

4 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muazzam miktarda enerjiniz var, o yüzden bunu yapıcı bir şekilde kullanın. Etrafınızdaki şeyleri, insanları, müziği, kelimeleri ve hatta kuşları daha yakından dinleyin. Bugün bu seslerdeki daha derin anlamları yakalayacak ve onların benliğinizin özünde yankılandığını hissedeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla ve yerlerle birlik duygusunu benimseyin. Bugün öğrenilecek önemli dersler var, o yüzden dikkatle dinleyin. Artık biraz büyümeye ihtiyacı olanın belki de siz olduğunuzu anlayın. İnsanları bu kadar çabuk silmeyin. Herkesin bugünden öğreneceği önemli bir şey var.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ve Satürn’den önemli destekler almaya başlayacaksınız. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir. Sağlık veya finansal konularda önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın sevgiliniz tarafından yönlendirilmesi sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Para ilişkilerinde çıkarlarınızı biraz daha ön planda tutmayı bilmelisiniz. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir

4 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>