Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Huzur İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Huzura ve mutluluğa odaklanmanız gereken bir gün.

Daha dengeli ve anlaşılabilir olmaya çalışın. İş birliği içerisinde olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi genel olarak çok da rahat hissetmeyeceksiniz. Sabırsızlıklarınızı bir kenara bırakmalı ve odaklanmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmaya devam etmeniz gerekiyor.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi daha hassas ve empatik hissedebilirsiniz. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilir ve yardım etmek isteyebilirsiniz. İçsel dengeye ve huzura önem vermelisiniz. Kendinizi besleyen aktiviteler yaparak stresi azaltabilirsiniz. İletişimde ve ilişkilerde anlayış ve duyarlılık göstermek önemlidir. Oldukça yaratıcı ve hayal gücüyle dolusunuz, bu enerjiyi projelerinize yönlendirebilirsiniz. Ancak sınırlarınızı korumayı unutmayın ve başkalarının üzerinizdeki etkisine izin vermemeye dikkat edin.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi Balık burcuysanız,ortamınızın huzurunu bozan kişilere karşı tavrınızı net bir şekilde belli edeceksiniz. İnsanlar iyimser halinizi zayıflık olarak görebilir. Birikimleriniz ile uzun vadede kâr elde etmek istiyorsunuz. Finans alanında bilgili bir arkadaşınızla bu konu hakkında derin sohbetlere dalabilirsiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi seviyede olmanız gerektiğini, buraya nasıl çıkacağınızı düşünebilirsiniz. Çalıştığınız sektörlerden edindiğiniz tecrübeleri geliştirmeye, sınırlarınızın dışına çıkmaya çalışın. Alacak verecek mevzusu yakın çevrenizle aranızda problem çıkarabilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu olduğunuz ve olumluluğu derinden hissettiğiniz bir gün olabilir. İkili ilişkinizde her şeyi aynı anda istemeniz kafa karışıklığına neden olabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkilerde daha canlı olma fırsatı elde edeceksin. Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Sosyalleştikçe hayattan zevk aldığını görmek seni daha fazlası için cesaretlendirecek.

4 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha isteklisiniz ve yapacak çok şeyiniz olabilir! Girdiğiniz yeni yollar karşınıza bir dönüm noktası çıkarabilir. Hem başkalarıyla hem de kendinizle bazı sınırlar çizmeyi hedefleyin. Uzun vadeli hedefler veya planlar umduğunuz gibi ilerlemiyorsa beklentilerinizi bunlara harcayabileceğiniz zamanı ve enerjiyi daha iyi yansıtacak şekilde ayarlamanın zamanı gelmiştir. Eğer bilgi tüketiminde aşırıya kaçıyorsanız artık geri çekilmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Yapmak istediğiniz her şeyi yönetmek zor olsa da kendinizi aşırı yorarsanız yaptıklarınızdan keyif almayacaksınız. Bunu yapmak yerine bir dengeye ulaşmak çok memnuniyet verici olabilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Uygun çalışmalar içinde farklı kişilerle ilginç fikirler geliştireceksiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan gibi konularda inişli-çıkışlı bir gün geçirebilirsiniz. Seyahatlerinizde aksamalar meydana gelebilir. Harika bir gün geçirin.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

4 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>