Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Orta Yolu Bulmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Olumsuzlukların son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

İşinizle ilgili konularda daha kontrollü olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli davranacaksınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları çözüme kavuşturma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışarıya yansıttığınızla aslında olanın farklı olması sizi zor durumda bırakabilir. Hissettiğiniz hiçbir duygudan, yaptığınız hiçbir işten, elde ettiğiniz hiçbir iyi ya da kötü sonuçtan çekinmemelisiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas hissedebilirsin. İlişkilerinde veyahayatında karşılaşabileceğin olaylara daha duyarlı tepkiler verebilirsin. Kendini gereksiz yere endişeli hissetmek yerine, bu duyguları anlamaya çalış. Kendine zaman ayırarak, rahatlama yöntemleriyle stresi azaltmaya çalış. İç sesini dinlemek ve sezgilerine güvenmek, bugün sana yol gösterecektir. Unutma, her şey geçici ve zamanla düzelecek.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borçlarınızı ödemiş olmanız rahatlamanızı sağlıyor. Ekonominizi doğru yöneterek ilerlemek istiyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, aldığınız kararlara partneriniz tepki gösterebilir. Onu ikna etmek için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. İnternetten yaptığınız alışverişlerde birtakım problem yaşayabilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırımlarınızı değerlendirirken ve bu konuda gizlilik içinde ilerlerken beklenmedik karşılaşmalar yaşayabilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi açıklarken cümle kurmakta zorlanabilir ve kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Olaylar durulduktan sonra konuşmak sizin için daha iyi olacaktır. 

6 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşantınızdakisıkıntıları bitirmeyi ve farkında olmayı gerektiren bir süreçtesiniz. Olumlama yapmak ve pozitif düşünmek için çaba gösterin.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini fazlaca duygusal hissedebilirsin. Bu durumun vereceğin kararları etkilemesine izin vermemelisin. Ani kararlar vererek olası hatalar yapmamak için daha dikkatli olmak gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

6 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde memnuniyetsizlik ön planda olabilir ancak gün ilerledikçe bu durum hızla tersine dönebilir. Bir ilişki sizi önemli değişiklikler yapmaya motive edebilir. Hayatınızdaki özel insanlardan gelen destek veya ilham harika olabilir. İster arkadaşlık ister aşk olsun, bir ilişkiyi yeni bir seviyeye taşımak için iyi durumdasınız ve başkalarının arkanızı kolladığını bilmek iyi hissettiriyor. Bu, nihai hedefi göz önünde bulundurarak, yavaş ama emin adımlarla ilerlemenizi sağlayan ancak büyümeye yönelik bir enerjidir. Kötü bir alışkanlığı bırakmak için de başarılı bir zaman olabilir.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir uyanış yaşıyorsun bugün. Olay ve kişilere farklı açılardan bakmadan fayda var. Geçici bir duraklama olabilir hayatında, senin kendin olman çok önemli böyle zamanlarda. Dengeli ve ılımlı olma zamanı senin adına. İşbirliği ve sadakat ile mükemmel zamanlamayı lütfen bekle. Mutlu zamanlar seninle oluyor, her ne yaşarsan yaşa iyimser olmalısın bugün.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bakış açınızın büyük ölçüde değişim gösterme ihtimali var. Zorlukların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Genel olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Toparlanabileceğiniz bir süreçtesiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

6 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>