Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize kırmaktan korkuyorsunuz fakat korkun, onu çok kırıyorsunuz. Farkında olmadan hareketlerinizle onu çok üzüyorsunuz fakat o, o kadar olağanüstü bir insan ki, size bunu belli etmiyor.

İşlerinizdeki başarınızda şansınız yaver gitmesinin payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek fakat unutmayın, şans her zaman yanınızda olmayabilir.

Bütçenizi zorlamaya başladınız, harcamalarınız doruk noktasına ulaştı. Bu böyle nereye kadar gider diye hiç düşünmüyorsunuz .Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.

Şaşıracağınız bir yakınlığa hazır olun. Çevrenizde birileri sizi izliyorlar, uzun zamandan beri.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin enerjinize hayran kalıyorlar, siz ise hangi işe yetişeceğinizi düşünüyorsunuz. Bugün dostlarınızdan birlikte değişik şeyler yapma imkanını bulabilirsiniz. Bir öneriyi değerlendirirseniz hoş bir gün geçirebilirsiniz. Genelde güzel bir gün geçireceksiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:58 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Her türlü iletişimde ağzımızdan çıkana dikkat etmek, bize söylenenlerin de ne kadar güvenilir olduğunu ölçüp tartmakta yarar var. Uzak bir yere yerleşim, tayin, terfi, parasal meseleler, ortaklıklar, hukukla alakalı konularda tedbirli davranmamız faydalı olur. Saat 16:26 Merkür-Jüpiter görünümü, mali konular ve günlük işlerimizi hızlı biçimde yerine getirmemiz yönünde bizi etkiliyor. Ancak ben ailenizi, ilişkinizi ilgilendiren bir konu varsa, biraz daha dikkatlice üzerinde durmanızı tavsiye ediyorum. Güven olgusu her anlamda kıymetli olan günlerdeyiz. Saat 17:08 Güneş-Uranüs kavuşum etkisi altında, yeniliklerin sesini duymazdan gelmemiz pek mümkün değil. Maddi ve manevi kazanımlarınız, bunları elde etme yöntemleriniz, menkul değerleriniz, yatırımlarınız konusunda hızlı değişimler kapınızı çalmak üzere. Değişik ve sıra dışı işlerden gelir kazanabilirsiniz. Paraya bakış açınızı değiştiren,  farklılaştıran bu enerji, yetenekleriniz yoluyla elde edilen kazançların göstergesidir. Bir de önemli husus var ki, bu kavuşumu yöneten Mars-Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, biz sağlam, güvenilir, gerçekten kendimizi emniyette hissetmemizi sağlayacak adımlar atmaya hazırız. Bu olguları önemsediğimiz günlerdeyiz. Bir harcamada bulunurken veya kazanç anlamında girişimde bulunurken, kendimize şu soruyu soralım. Bu adım bana ne kazandırır, ne gibi kolaylıklar getirir, beni tatmin eder mi, ilerisi adına umut vaat eder mi? bunu yaparsanız emin olun, doğru yönde seçimlerde bulunabilirsiniz. Saat 22:43 Ay-Jüpiter görünümü, belli bir sınır içinde, kendi görüşlerimiz çerçevesinde durumları ele almamıza yardımcıdır. Bize uymayan kişilere sabır göstermekten yana değiliz. -Ben buyum kardeşim, işinize geliyorsa, daha fazla da canımı sıkmanıza izin veremem diyerek tepkide bulunabiliriz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu yöndeki gelişmelere işaret olması dileğimle,

6 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlartekliflerini değerlendirebilirler. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacaksınız. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz. Ancak, yine de motivasyonunuzu kaybetmeyin. Zira, kendi içinde belli fırsatlar içeriyor olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızda zorluklarla karşılaşacak ve onlardan uzak kalmayı düşüneceksiniz. Böyle yapamayacağınızı sizler de biliyorsunuz. Kendinizi sorumlu hissediyorsunuz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için en keyifli günlerden biri. Sevildiğinizi daha fazla hissederken, bekarsanız yeni ilişki teklifleri, flörtler gündeme gelebilir. İlişkiniz varsa birlikte romantik, size güven, huzur ve sevgiyi hissettirecek harika bir gün geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bugün, sizin için aşk, sevgi, keyif, huzur ve yoğun paylaşımlar sözkonusu olacaktır.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

5 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>