Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kilonuzu Dengelemek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Ayrıntıların her açıdan belirleyici olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Daha kontrollü olmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. İçinde bulunduğunuz olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece daha rahat adımlar atabilirsiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Doğru yönlendirmeler sayesinde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rutinlerinizi değiştirmek, yenilerini oluşturmak ve maddi-manevi açıdan refaha ulaşmak insani isteklerdir. Kendinizi bunu yaptığınız için suçlamamalısınız. Ekve parasal konulardaki beklentileriniz için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bulunduğunuz duygulara ve çevrelere dikkat edin.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalı geçebilir. İçsel bir karmaşa hissedebilir ve duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Ancak, bu süreci daha pozitif bir şekilde kullanmak için meditasyon, yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki insanlarla daha derin ve anlamlı ilişkiler kurmak için zaman ayırmanız önemli olacak. İletişim becerilerinizi kullanarak duygusal bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme cesaretinizi gösterin ve iç sesinizi dinleyin.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İştahınızın açık olması kilo almanızı tetikleyebilir. Yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeye başlıyorsunuz. Çocuğu olan Balık burcuysanız, çocuğunuzun geleceği için okulunda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizle bu konu hakkında ortak payda da buluşmak sizi rahatlatıyor.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyacınızdan fazlasını hayatınızdan uğurlamalısınız. Bugün fiziksel ve psikolojik olarak evinizde rahat etmenize engel olan durumları, eşyaları düşünebilir ve bir elemeye gidebilirsiniz. Söylemleriniz ve eylemleriniz arasındaki fark, bazı yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Öğle saatlerinde karar vermek zorlaşabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizle dengede bir süreç benimsemek iyi olacaktır. Duygusal konularda kendinizi çok rahat ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda bugün biraz sıkıntı çekmen olası. Daha önceden yaptığın bazı masraflar bugün acısını çıkarabilir. Eğer bir borç veya kredi kartı ekstresi varsa bununla ilgilenmen öncelikli olabilir. Bir şeyleri ertelememeye çalışman en iyisi.

8 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, yakın ilişkiler bugün daha yüksek bir öncelik kazanıyor. Bağımsız hareket etmek için ideal bir zaman olmasa da, etkileşimleriniz ve geri bildirimleriniz aracılığıyla kendinizi ve duygularınızı keşfetmek için iyi bir zaman. Günün büyük bir kısmı kendini ifade etme, sevgi ve ortaklık için iyidir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, bazı küçük hayal kırıklıkları veya yönetilmesi gereken endişeler olabilir. Genellikle güvendiğiniz kaynakların sizi hayal kırıklığına uğrattığını hissedebilirsiniz veya karar vermekte zorlanabilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak, bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yanlış bir kapana kısılmışlık duygusuna kapılma. Çıkmaz sokaklarda gezme. Maddi şeylere gereğinden fazla odaklanıyorsun. Olumsuz ya da korku odaklı düşünceler ya da ego, sana yanlış enerjileri çağrıştırır. Ailen, kökleri ve genlerinden gelen pozitif güçleri ve şansları kabul et. Ailevi sorunlar senin için önemli. Fakat endişelenme, hepsi halledilecek. Bugün ay tutulması günü, sende su grubu olduğun için ve ayda suları yönettiği için fazlasıyla etkilenebilirsin. Lütfen sakin ol ve hem çevrendekilere hem de kendine iyi davran bugün.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sevdiğiniz bir dostunuzla bir şeyi, bir başarıyı veya bir sevinci, mutluluğu paylaşacaksınız. Bu durum çok iyi bir başlangıç olacak ve daha iyi durumlar da doğacak. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

8 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 27" R
Ay
Boğa
09° 33' 27" R
Merkür
Başak
20° 09' 49" R
Venüs
Terazi
27° 27' 21" R
Mars
Yengeç
09° 26' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 16"
Satürn
Balık
15° 03' 31"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 33"
Lilith
Terazi
09° 15' 47"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>