Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınızda bugün ayrı bir hareketlilik olacak. Sevdiğiniz insanla sıcacık bir ilişkinin tatlı sarhoşluğu içerisindesiniz. Uzun süredir yalnız olmanız ve bundan sonra böyle bir ilişki daha yaşayamayacağınızı bilmeniz sizi sevgilinize daha da bağlıyor. Ancak zaman zaman bu ilişkinin uzun süre devam edeceği endişesini de taşıyorsunuz.

İş konusunda oldukça sıkıntılı günlerden birisindesiniz. Günlerdir uğraştığınız bir işinizin karşılığını alamadınız. Sürekli bir işiniz olmaması sizi çeşitli yönlerden sıkıntıya sokmakta. İş veren durumundaki kişilerle anlaşamamaktasınız. Biraz daha dış görünümünüze dikkat etmelisiniz.

İş konusunda olduğu gibi parasal konularda da sıkıntılısınız. Yaptığınız işlerden henüz elinize istediğiniz miktar geçmedi. Sevgilinizin size maddi katkıları daçevrenizde statünüzü sarsmakta.

Günlük yaşamak uğruna bazı değerleri ayak altına almamalısınız. Erdem denilen kavramı unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir. İçinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden ve yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz.

8 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:34 Ay-Mars karşıtlığı, eviniz-aileniz-kariyer hayatınızla ilgili konularda sakin olmanın önemini gösteriyor. Her şeyi dikkatlice gözden geçiriniz. Ani kararlar vermeyiniz. Gerginlik veya abartılı hareket etmek yanlış olabilir. Saat 14:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren durumları  dikkatlice gözden geçirmekte yarar var.  Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. Saat 16:52 Ay-Jüpiter görünümü, iyi niyetli oluşumuzun bazen nasıl da insanı yorduğunu işaret ediyor. Bu saatlerde hem ailevi hem yakın çevremiz ve hem de ilişkimizle ilgili konularda eleştiride bulunabiliriz. Saat 19:32 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Tüm Annelerin 365 günü kutlu olsun. Kaybettiğimiz Annelerimiz Nurlar içinde uyusunlar. Anne sıcaklığının, huzur ve güven duygusunun, tüm insanlığa ışık, rehber, güç, yoldaş,,örnek olması dileğimle  

8 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız. Görüşeceğiniz kişilerin, sizin için önemli bir performans sergileyeceğini biliyor ve yaşam rotanızı farklı bir yöne kaydırmak istiyorsunuz.

8 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim gibi alanlarla oldukça pozitif etkilere sahipsiniz. İlerlemek istediğiniz alanlarda çevrenizden de destek alabilirsiniz.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konulara, kazanç olanaklarına veya bütçe yapılabilecek alanlara daha fazla konsantre olabileceğimiz günlerdeyiz. Gün içinde halsiz hissedebiliriz veya belirsizlikler olabilir, ama akşam saatlerinden sonra daha sosyal, yeni bilgiler edinmeye açık veya hareketi kısmen daha hareketli saatler bizi bekliyor olacak. Aynı zamanda Pazartesi günü haftalık yazımda bahsettiğim bizim için önemli ya da etkin pozisyondaki kişiler tarafından desteklenebileceğimiz, güçlü pozisyondaki kişilerin yardımını almakta veya bu tür kişileri etkilemekte zorlanmayacağımız on günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Mayıs 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde oldukç hareket ve canlılık var. Ailevi işlerle daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir.

8 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NİŞAN, evlilik gibi hazırlıkları olan Balıklar detaylardan dolayı sorunlar çıkabilir. Aile dışından olan kişilerin yorum yapmasına izin vermeyin.

8 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutumlu olmayı öğrenmek ve mantığınızı öne çıkarabilmek sizin kurtuluşunuz olacaktır. Eğer bu şekilde davranmayı başarabilirseniz ilerleyen süreçlerde emeğinizin karşılığını kolaylıkla alabilirsiniz. Gerektiğinde hayır demeyi bilebilmek büyük acıların ve sıkıntıların oluşmasını engellediğinden özellikle sizin gibi naif biri için çok gereklidir.

8 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi, manevi değer yaratma ve bunları dostlarınızla paylaşma konusunda size güven duyuluyor.Bugün bir parça enerji düşüklüğü hissetseniz de yine böyle bir hayır işinde başı çekebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise kalabalıklara girmek, ufak gezilere katılmak için çok olumlu etkilere sahipsiniz. İnsanların içine karışmak kendinizi bulmanızı sağlayabilecektir.Genel olarak ise; Ay bugün 04:12'de boşluğa girecek ve 18:35'te İkizler burcuna geçiş yapacak. Hafta sonunu Ay İkizlerin sosyal, iletişimi bol, meraklı, muhabbetli ve bilgiye açık atmosferinde geçireceksiniz. Güneş ve Plüton arasındaki olumlu açı ile Plüton'un güç katan etkisi sayesinde kendinizi etkin bir biçimde ifade edebileceğiniz, sözleriniz ve eylemlerinizle bir etki yaratabileceğiniz bir fırsat yakalayabilirsiniz.Ciddiye alınmak ve otoritenizi sağlamlaştırmak için elinizde gereken güç ve karizma mevcut olacak. Yapacağınız işleri tamamlamak için harika bir fırsat. Bu transit sonucunda kazandığınız, elde edeceğiniz tecrübeler sizi oldukça değiştirecek ve zenginleştirecektir.

8 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendi içinize kapanıp düşüncelerinize odaklanmanız mümkündür. İstek ve beklentilerinizi daha iyi biçimde tanımlayabilir, ne istediğinizin tam olarak bilincine vararak ileriki günlerde kendinden emin adımlar atabilirsiniz.

8 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>