Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sıradan Değilsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişiyi memnun etmek yerine kendi isteklerine özen göstermen gerekebilir. Sevdiğin insan için adımlar atmak yerine kendine odaklanmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün.

İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil.

Maddi konularda kendine yeni hedefler koyabilir ve bu hedefler için çabalara girebilirsin. Bugün şansına güvenmek veya bazı şeylerin kendiliğinden gelişmesini beklemek yerine eyleme geçmeyi düşünmelisin.

Bugün fiziksel olarak kendini fazla yormamalısın. Kaslarına dikkat etmeli ve esneme hareketlerine odaklanmalısın. Vücudunu gereksiz yere yormak ile düzgün bir egzersiz arasındaki farkı anlaman gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlara destek olmak isteyebilirsin. Etrafına nasıl fayda sağlamak istediğine karar vermek ve bu kararları uygulamak günün büyük bir kısmını doldurabilir. Çevrendeki insanları mutlu etmek seni de mutlu edecek.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yarınki güneş tutulmasıyla beraber, anlama ve kavrama becerileriniz de artmaya başlayacak. Ancak her şeyin bir anda olmasını beklemeyin.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansını yakalamak için hiç bilmediğin yerlerden bir serüvenine başlayabilirsin. Bu yeni bir sektörde çalışmak olabilir ya da yeni bir ilişki için tanışma cabaları... Bugün bir yandan kendine özel zaman ayırmak ve dertlerinden kurtulmak isteyeceksin. Eğer bir öğrenciysen henüz dersler yükünü almadan odaklanman gereken konuları listeleyebilirsin.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzursuzluk hissettiğiniz anları geri planda tutmak, halının altına atmaktan vazgeçmelisiniz. Bunun size getirdiği zararlarla yüzleşin ve düzeltmek için kendinize bir adım atın. Sezgilerinizi ve mantığınızı buluşturabilir, bunu nasıl çözeceğinize dair destekler alabilirsiniz.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız sizi yorabilir. Bugün sorumluluklarınız artabilir. Görünür olmaktan hoşnut olacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle birlikte yeni projeler geliştirebilirsiniz. Gün içinde fırsatlar olabilir. Yeteneklerinizi göstermek için iyi bir gün. Zihinsel olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmayın.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin kusurlarını görmezden gelmeyi tercih edebilir ve olgunca davranış sergileyebilirsiniz. Kendinizi ise geliştirmek için oldukça çaba göstererek ilerleyebilirsiniz.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dedikodulardan uzak durmak bugün sana iyi gelebilir. Eğer çevrendeki konuşmalar genellikle gıybet içeriyorsa biraz geri çekilebilirsin. Gereksiz yorumlarda bulunmamak ileride önem kazanacak, bugünden dikkat etmende fayda var.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut dış dünya, hassasiyetiniz için bunaltıcı olabilir. Evde takılmak muhtemelen size en sonunda ihtiyacınız olan molayı sağlayacaktır ancak önce sizi sosyal hayatınızda insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizle ilgili önemli şeyleri sakladığınız yollarla yüzleşmeye itebilir. Kendi bakış açınıza yakın duran birine güvenmek, insanlara gösterdiklerinizle kişisel gerçekleriniz arasındaki boşluğu doldurma konusunda size rehberlik edebilir. Sizi koruyan saklanmakla enerjinizi tüketen saklamak arasındaki farkı ayırt etmeniz gerekiyor. Bir şey size uykusuz geceler ve kalp ağrısı veriyorsa, sizin için daha büyük bir plan olduğuna ve buna değeceğine güvenin. Savaşçı ruhunuzdan uzaklaşmayın.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlar konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı karşı tarafı zor durumda bırakıyorsunuz. Belirli bir strateji uygulamalı, önleminizi almalısınız.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Seyahat, eğitim, iletişimde ani konular gündeminize gelebilir. Harika bir gün dilerim.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarınızı yaratıcılığınıza borçlusunuz. Bugün arkadaşlıklarınızı kendi güvenliğiniz için kullanabilir ve aranızda ortak bir payda oluşturabilirsiniz. Onların da sizden bir takım beklentileri var. Karşılıklı menfaatlerin söz konusu olması, bazı gizli çatışmalara neden olabilir. Alınganlığın hiçbir yararı yok.

8 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 07' 57" R
Ay
İkizler
17° 28' 01" R
Merkür
Başak
25° 06' 54" R
Venüs
Akrep
00° 42' 21" R
Mars
Yengeç
10° 55' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 06"
Satürn
Balık
14° 51' 54"
Uranüs
Boğa
27° 03' 21"
Neptün
Balık
28° 26' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 17"
Chiron
Koç
22° 08' 56"
Lilith
Terazi
09° 33' 30"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>