Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tatil Planları Gündemde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmalısınız. Duygularınızı ifade etmek isterken abartıdan da kaçınmanız gerekiyor. Bakış açınızdaki değişim, ilişkinize olan yaklaşımlarınızın da değişim göstermesine neden olabilir.

Mesleki belirsizliklerin önüne geçmeye çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni hafta öncesi hazırlık yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, bunlarla ilgili organizasyonlar veya mevcut çalışmalarınız gündeminizi dolduracağı için mental olarak da dinlenmeniz önemlidir. Gözlem yeteneğinizi ortaya çıkarmanız gereken bir gün olabilir.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İç dünyanızda derin düşüncelere dalabilir ve duygusal bir dalgalanma yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların enerjilerinden etkilenme ihtimaliniz yüksek olabilir, bu yüzden sakin ve huzurlu ortamlarda bulunmaya çalışın. İç sesinizi dinlemek, ruhsal dengenizi korumanıza yardımcı olabilir. Kendinizi daha derin ve yaratıcı aktivitelere yönlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için fırsatlar yaratın.

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerinle tatil planları yapabilirsin. Sevgilinle yeni yerler keşfetmek ilişkinize heyecan katıyor. Hayatını çevrendeki kişilerin yönetmesinden rahatsız oluyorsun. Çizgilerini net bir şekilde belli edeceksin. Hayatına kimsenin karışmasını istemiyorsun.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birbirinize ayna olabildiğiniz ilişkiler besleyicidir. Bugün ilişkilerinizi bu yönde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birbirinize şans verebildiğiniz, fırsat tanıyabildiğiniz insanlarla daha güçlü bağlar kurabilirsiniz; ama bunun için önce kendinize bir şans vermelisiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tutkularınız yoğunluk göstermeye başlıyor. Sahip olmak istediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hayla gücünüzdeki yoğunluk, atacak olduğunuz adımlar söz konusu olduğunda etkileyici olabilir. Genel olarak ön planda olmaktan da kaçınmayacaksınız. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak hazır hissetmediğiniz hiçbir şeyi yapmaya kendinizi zorlamamalı ve mutlaka da sezgilerinize kulak vermelisiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında gerginliklerin yaşanabileceği bir gündesin. Senin gibi hassas bir yapısı olan bir insan için bu durum zor gelse de kendini korumayı ve hakkını savunmayı bilmelisin. Bugün sert adımlar atmaktan korkma.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda, günlük aktivitelerinizin temposuna kendinizi kaptırıyorsunuz. Hayatı otomatik pilotta yaşamaya tehlikeli bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fırtınadaki bir yaprak gibi savrulup duruyorsunuz ve içinde bulunduğunuz durum karşısında kendinizi biraz güçsüz hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün kendinize gücün elinizde olduğunu hatırlatmanız gerekiyor. Bunu yapmanın en iyi yolu birkaç küçük değişiklik yapmaktır. İşten eve yeni bir rota üzerinden gidiyor olsanız bile, kararı verecek olan siz olacaksınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz; size yeni bilgiler kazandırabileceği gibi, yeni insanlarla bir arada olmanızı sağlayacak. Birçok fırsat ayağınız gelirken, sizi zorlayacaktır. Yeni durumlarınıza alışmanız, zaman alabilir.

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer hayatınız ön planda olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır kuşkulandığınız konular yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı. Sevdiğiniz insana ne kadar haksızlık ettiğinizin farkına varacaksınız. Özür dilediğiniz takdirde her şey eskisi gibi olacak. İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çok karlı bir alış verişin eşiğine geldiniz, bu fırsatı değerlendirin. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>