Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailene Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çekiciliğiniz üst seviyelere çıkmakta ve bu da birlikte olduğunuz kişinin kıskançlığını fazlasıyla hissedebileceğiniz anlamına gelmekte. En ufak bir hareketin problem çıkarma ihtimali var.

Mesleki olarak daha rahat ve özür hareket edebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı bekleyin. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Etkin adımlar atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın gerçekleri karşısında tepkisiz kalmamalısınız. Bugün tecrübelerinizi paylaşmak, onlarla yüzleşmenizi gerektirdiği için kaçtığınız bir eylem olmamalıdır. Kendinize bile itiraf etmekte zorlandığınız konuların yükünü daha fazla taşımayın; objektif olun ve hayatın akışına güvenmeye çalışın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Belirsizliklerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmak isteyeceksiniz. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olun. Kontrolü elinizde bulundurmanız çok daha iyi olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında ne kadar zorluk yaşasan da dışarıya hiçbir şey belli etmek istemiyorsun. Mücadeleyi elden bırakmamak ve bugünlere nasıl geldiğini bildiğin için söylenen her şeye kulaklarını kapatıyorsun. Yalnız yaşayan Balık burcuysan, ailen ziyaretine gelebilir. Onlara daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konulara kafa yorabilirsiniz. Fedakarlık ve kendini feda etmek farklıdır. Bu farklılığın sizi olumsuz etkilemesine, duygularınızı bastırmasına ve yapmak istediklerinizden alıkoymasına müsaade etmemelisiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha çok yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ve başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Devlet işleri ile alakalı olan her bir açılımınızın başarı getireceği bir gündesiniz ancak dikkatli düşünmek ve verimli bir strateji belirlemek çok önemli olacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde sakince bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek. Ancak beklenmedik aksiyonlar çıkabilir. Eğer arkadaşların seni bir yerlere davet ederse ve hiç halin yoksa buna, hayır demeyi bilmelisin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, gün, kişisel zamanın mükemmel şekilde kullanılması için iyi bir enerji getiriyor. Başkalarıyla birlikte yapılan aktiviteler özellikle enerji verici ve üretken olabilir. Hayatınızdaki özel bir kişi veya projeyle ekstra ilgilenmek bir zevk olabilir. Tartışmalar harika öğrenme deneyimleri olabilir ve oldukça ilham verici olabilir. Sorunlara yönelik çözümler alışılmadık ve farklı ama değerlidir. Bugün dikkatinizi hayata daha geniş bir perspektiften çeviriyor ve bu canlandırıcı olabilir. Duygularınıza başka bir şekil vermenizi sağlayacak arayışlar da çekici gelebilir. Kendinizi daha doğal, kararlı ve ileriye odaklı hissedersiniz. Uzmanlığınızı veya bilginizi başkalarıyla paylaşmak tatmin edici olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade ederken, karşı tarafın da sizi onaylamasını beklemeniz bazen hata olabiliyor. Yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Yoğun işlerin sizi kuşattığını görmek, temponuzu arttırmanıza neden olacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk alanlarına odaklanabilirsiniz ancak iletişim sorunları gerçekleşebilir. Şok olabileceğiniz haberler alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz mutluluğu beraberinde getirecek. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. İş yerindeki huzuru problemleriyle azaltan bir arkadaşınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>