Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kaygıların Yersiz Olabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Başak burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, düşüncelerinizi uygularken, partnerinizle aranızdaki sorunların büyümemesine özen göstermelisiniz. Sorunların nedenlerine odaklanarak, etkili çözümler bulabilirsiniz. İletişiminizi dikkatli yönetmek, ilişkinizi güçlendirecektir.

Başak burcu günlük yorumuna göre,hayatınızda sınırlarınızı belirlediğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hatalardan kaçınmak için dikkatli olmanız gereken bir gün. Canınızı sıkabilecek durumlardan uzak durmak, verimliliğinizi artıracaktır.

Bugün, maddi konularda küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu sorunların üstesinden gelme yeteneğiniz mevcut. Olumsuzlukları bertaraf edebilirseniz, maddi açıdan büyük bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Bilinçli harcamalar yapmanız önemli; bütçenizi iyi yönetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda kazançlar artabilir ve yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Online platformlarda daha aktif olup, içeriklerinizi geliştirmeye odaklanmaksınız. Harcamalarınızı dikkatli yönetmeli ve sizi mutlu etmeyenve insanlardan uzak durmalısınız.

26 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu insanları için iletişim konularına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Duygusal ifadelerinizle karşı tarafı yanlış anlamamaya özen gösterin. Aynı zamandahayatınızda karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Kendinizi ifade etme konusunda kararlı adımlar atarak, hedeflerinize daha yaklaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşacağınız zamanlar size iyi gelebilir. Bugün, duygusal dengeyi korumaya özen gösterin.

26 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki arkadaşlarının senden gizlediği bir şeyler olduğunu sezebilirsin. Bu konuda net bilgi edinmek için yakın dostunun ağzını yokluyorsun. Kaygıların yersiz olabilir, fazla evham yapıyorsun. Yönetici gezegenin Merkür, hava burcunda konumlanmaya başlıyor. Maddi olarak kendini güvence altına almak isteyeceksin. Gereksiz harcamalarının bir listesini çıkarabilir ve belirlediğin konularda daha dikkatli olabilirsin.

26 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak konusunda daha istekli olmalısınız. Zaman ayırmanın boş oturmak olmadığını kabullenmeli, istekleriniz ve ihtiyaçlarınız için çalışabileceğinizi unutmamalısınız. Sizi bu yanılgıdan çıkaracak bir haber alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

26 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler ve kazançlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Detaylara gösterdiğiniz özen sayesinde çalışmalarınıza destek bulmanız kolaylaşacak. Meslek birliği ya da mezun toplantıları gibi davetlere katılmayı ihmal etmeyin. Bu ortamlar sayesinde mesleki açıdan kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

26 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Özellikle birebir iletişim yolu ile olan durumlarda kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

26 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı konulardaki toyluğunuzdan sıyrılmaya başladığınızı görebilirsiniz. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını deneyimledikçe o aynılığı kıran tutumlarınıza daha çok ağırlık verebilirsiniz. Mutlu olmak varken kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak düşürecek işlerin ve ortamların etkisinde kalmamaya çalışın.

26 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün erken saatlerde, insanların anlamayabileceği için çok fazla şeyi yorumlamaya açık bırakacak bir şey söylememeye dikkat edin. Açıklamak, zorlamak veya sorgulamak şu anda hiçbir şeyi daha iyi hale getirmeyecektir. Nitekim gün ilerledikçe konsantre olmak ve odaklanmak çok daha kolay hale gelir. İnsanlar zihinsel yoğunluğunuza çekilir, güç ve kararlılıkla dolabilirsiniz. Gün sizi özellikle sağlık, sanat, romantizm veya dostluklarla ilgili avantajlı bir konuma yerleştirir. Size çok fayda sağlayacak bilgiler edinebilirsiniz.

26 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün paranın satın alamayacağı tek şeyin zaman ve aşk olduğunu anlayacaksın. Artık bu enerjileri boşa harcamamalısın. Bu gibi enerjileri kendine çekmek için evrene güzel enerjiler gönder. Eğer karşına fırsatlar çıkarsa lütfen onları değerlendir. İyi yapılmış bir işe imza atabilirsin. Neşe, mutluluk, minnet ve aydınlanmaya giden bir yol var. Ayın döngüleri seni çok etkileyecek çünkü yeni ay zamanı. Ayın ve gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlamalısın. Kendini lütfen akışa bırak.

26 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

26 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün detaylara verdiğiniz önem,hayatınızda sizi başarıya taşıyabilir. Özellikle projelerdeki küçük ayrıntılar fark yaratabilir. Sağlık konularına da dikkat etmeniz gereken bir gün, vücudunuzu yormamaya özen gösterin. Aile içinde bazı sorumluluklar üstlenmek durumunda kalabilirsiniz, bu süreçte sabırlı olmanız faydalı. Romantik ilişkilerde ise partnerinizle ilgili bazı endişeler gündeme gelebilir, açık iletişimle sorunları çözmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinize zaman ayırarak rahatlamalısınız.

26 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında şanslı birisiniz. Fakat aşırı seçicilik gibi kötü bir huyunuz da var. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz ve doğru önseziler geliştirmeniz gerekiyor. İş dünyanızda yoğun bir değişim isteği içindesiniz ancak buna gerçekten hazır olup olmadığınıza karar vermelisiniz. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz

26 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 09' 46" R
Ay
Yengeç
15° 18' 57" R
Merkür
Akrep
14° 26' 00" R
Venüs
Yay
06° 22' 34" R
Mars
Yengeç
25° 22' 12" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 11" R
Satürn
Balık
13° 10' 01"
Uranüs
Boğa
26° 14' 16"
Neptün
Balık
27° 41' 08"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 53"
Lilith
Terazi
12° 48' 53"
True Node
Koç
06° 23' 57"
Son Güncelleme : 23/10/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>