Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İşleri Erken Bitiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Başak burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, daha kontrollü adımlar atmalı ve duygularınızı ifade ederken beklemelisiniz. Moralinizi bozabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, ancak bu durumların üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmaktan kaçınmak, bu gün için kritik bir nokta.

Bugün,ve kariyer alanında fırsatları değerlendirmek için aktif olmalısınız. Başarıya giden yolda adım adım ilerleme şansınız mevcut. Olumsuzlukların sona ermesini istiyorsanız, buna uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Bugün, finansal açıdan bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirdiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme olasılığı bulunmakta. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sırlar açığa çıkabilir, bazı planlar ifşa olabilir. Güvensiz hissedebilir ya da hisseden kişilerle görüşmeniz gerekebilir. Sünger gibi olayları çekmeden, olumsuz eleştiriler yapmadan önce kendinizi ruhsal olarak yeniden değerlendirip, değişime açık olmalısınız. Hangi duygunun sizi ele geçirdiğinden emin olun.

27 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sizin için ilişkilerinizde daha açık ve dürüst olmanın önemli olduğu bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak karşınızdakilere duygularınızı net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ayrıca, içsel huzurunuzu korumak için kendinize zaman ayırmanız önemli olabilir. Kendinize daha fazla değer vermek ve ihtiyaçlarınıza odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İyi günler dilerim!

27 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde işleri erken bitirmen göze batabilir. Kendi işlerinin dışında çalışma arkadaşlarına yardım ediyorsun. Onlar arasındaki saygınlığın artabilir. Gün içinde kendine vakit ayırmayı ihmal etmemelisin. Gündelik yaptığın egzersiz hareketlerini yapmakta üşenebilirsin. Yalnız dinlenmek istiyorsun. Erken uyuyabilirsin.

27 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünceleriniz hızla değişebilir, acele kararlar vermekten kaçının. Detaylara fazla takılmadan büyük resmi görmeye çalışın. İletişimde yavaşlayın, aceleyle yanlış ifadelerde bulunabilirsiniz.

27 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak isteyeceğiniz zamanlar var.

27 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer bir mülakat ya da sınav sürecinde iseniz verdiğiniz emek oranında iyi ve kaliteli bir süreç ve eğitim dönemi geçirebilirsiniz. Başarılı olacaksınız.

27 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal konuları konuşmak için uygun bir gün olmayabilir. Ne hissedeceğinizi, ne ifade edeceğinizi bilemediğinizde bu karşı tarafta bir güvensizlik oluşturabilir. Dikkatinizi toplamak adına yalnız kalmayı ya da düşüncelerinizi kağıda dökmeyi deneyebilirsiniz.

27 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bir konuşma, düşünce süreci veya günlük yazmak gibi faaliyetler son zamanlardaki zihinsel gerginliği serbest bırakmana yardımcı olabilir. Seni keyifle meşgul edecek, eğlenceli bir tutku veya ilgi alanı keşfedebilirsin. Ayrıca bugün Merkür, güneşin ikinci evindetransit geçişine başlıyor ve senin burcundan çıkıyor. Bu geçiş, hayatını bazı açılardan basitleştirmene yardımcı olurken; karar verirkenya da sonuçlar çıkarırken bazı önemli manevi unsurları göz ardı etmene de yol açabilir. Ancak, önceliklerine odaklanmak için harika bir konumdasın. İlerledikçe, pratik işlere odaklanmak faydalı olacak. Fikirlerini geliştirme ve çabalarının somut sonuçlarını görme konusunda istekli olacaksın. İş faaliyetlerinde iyileştirmeler düşünmek ve mali durumunuzu organize etmek için mükemmel bir zaman.

27 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olayları yeniden gözden geçir ve bugün kendini değerlendir. Yeni ve farklı bir yönde hareket etme zamanı geldiğini anlıyorsun. Bugünlerde sezgili, duyarlı ve arkadaş canlısı olmanda fayda var. Ayrıca geride bıraktıklarınla karma yaratmamalısın. Hayatına biri giriyor ya da var olan ilişkin yeni bir aşamaya taşınıyor. Gitgide artan psişik kabiliyetlerin olacak.

27 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

27 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün hastane sağlık veya duygusal olarak biraz negatife çekilebilirsiniz ancak maddi konularda şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza gösterdiğiniz özveriyi, son günlerde biraz abartmaya başladınız. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı biraz da kendiniz için yaşamayı denemelisiniz. Günlük çalışma ortamındaki aksaklıklarınveriminizi etkilemesine izin vermeyin. Fiziksel şartların rahatsızlığı konusunda her ne kadar haklı da olsanız, en azından çözümlemek için bir şeyler yapmalısınız. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor.

27 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 10' 36" R
Ay
Yengeç
15° 29' 56" R
Merkür
Akrep
14° 27' 16" R
Venüs
Yay
06° 23' 35" R
Mars
Yengeç
25° 22' 33" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 09" R
Satürn
Balık
13° 09' 59"
Uranüs
Boğa
26° 14' 14"
Neptün
Balık
27° 41' 07"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 50"
Lilith
Terazi
12° 48' 58"
True Node
Koç
06° 23' 55"
Son Güncelleme : 23/10/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>