Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatınızı Ellerinizle İnşa Ettiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, genel olarak ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bunun için biraz daha sabırlı olmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Şartlar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizde olanı paylaşmak, sadece mutluluk değil ilham da verebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmenin birbirinize katacağı yeni fikirler getirebileceğini bildiğinizde, bunu daha sık yapmayı ve bir rutine dönüştürmeyi isteyebilirsiniz. Gayrimenkul satışlarıyla ilgili konular gündeminize gelebilir, imzalı işler hız kazanabilir.

10 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, şimdi size Başak burcunun günlük burç yorumunu yapabilirim. Başak burcu insanı analitik ve pratik zekasıyla tanınır. Bugün, zihniniz oldukça aktif olacak ve çevrenizdeki detayları fark edebileceksiniz. Bu enerjiyi kullanarak projelerinizi planlamak veya gündelik işlerinizi organize etmek için harika bir gün olabilir. Fakat aynı zamanda kendinizi eleştirmeye olan eğiliminiz yüzünden bazen huzursuz hissedebilirsiniz. Bu durumda, olumsuz düşünceler yerine olumlu benlik konuşması uygulayarak kendinizi motive edebilirsiniz. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve stresi azaltmak için egzersiz veya meditasyon gibi rahatlama yöntemlerini deneyebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi sorgulayan tavrınızı bir kenara bırakıp, kendinizi hayatın akışına bırakmayı tercih ediyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor. Hayatınız boyunca hiçbir şey altın tepside önünüze sunulmadı. Emeğin ne kadar değerli olduğunu en iyi siz biliyorsunuz. Düzeninizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceksiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma yaptığınız, vakit geçirdiğiniz alanlarda bir fayda görmek isteyebilirsiniz. Sizi ruhsal ve maddi olarak destekleyen konulara çekilebilirsiniz. Bu ihtiyacınızı yoğun bir şekilde hissetmek, düşünmeden başlatılan işlere ya da ilişkilere sebep olabilir; farkındalığınızı yüksek tutun.

10 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde görüşmeler de yoğunluk olabilir. Ticari konularla ilgili anlaşmalar gündeme gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler nedeniyle hafiflemiş hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki bazı sert tartışmalar size tehdit gibi görünebilir ve içlerine dahil olmadan uzaktan seyirci olmak isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için rahat geçebilir. Kendini zorlamadan, yormadan güzel şeylere odaklanabilirsin. Biraz kafanı dinleyebilirsin. Fiziksel olarak kendini biraz dinlendirebilirsin. Her şey yolunda gidebilir.

10 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, anın gücünün farkına varmak ve anı yaşamak için güzel bir gün sevgili Başak. Özellikle pratik, dünyevi faaliyetlerden keyif alabilirsiniz. Bugün güvenlik duygunuz hakim olduğundan bağımsızlığınız konusunda daha az endişeleniyorsunuz. Şimdi, etrafınızda olanlara ve bazen sahip olmadıklarınıza odaklanırken rahatlık ve öngörülebilirlik arzunuzu artırıyor. Bu dönemde hediyeler alabilir veya gelirinizde bir artışın tadını çıkarabilirsiniz. Kaynaklarınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz!

10 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta, sabırlı ve tavizkar davranmanızdır.

10 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

10 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedefleriniz ve idealleriniz doğrultusunda hareket ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Doğru yaklaşımlar ortaya koymanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın her açıdan daha belirleyici ve önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

10 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>