Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Dostluklar Kuruyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Kişisel hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini de aklınızda bulundurmalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışmalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü alışveriş günü ilan edebilirsiniz. Dışarıda olmak, ihtiyaçlarınızı karşılaşmak, sevdiğiniz biriyle vakit geçirmek kafanızı toplamanıza yardımcı olabilir. Ne yaşadığınızı bastırmadan, farkında olmaya çalışarak ve bunun sebeplerini bulup çözerek ilerlediğinizde her şeyin yüzeysel ve geçici olabildiğini anlayabilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı ve analitik doğanız ön plana çıkabilir. Detayları göz ardı etmeden planlarınızı yapmak ve görevlerinizi tamamlamak için ideal bir gün olabilir. Pratik çözümler üretmek ve detayları önemsemek sizi olumlu bir şekilde etkileyebilir. Ancak, mükemmeliyetçi olmaya dikkat etmelisiniz. Başkalarının da hata yapabileceğini unutmamak önemlidir. Ayrıca, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmek ve düzenli bir yaşam tarzı benimsemek de önemlidir. İyi bir uyku, sağlıklı beslenme ve egzersiz size enerji verebilir. Kendinize vakit ayırmak ve stresi azaltacak aktivitelere zaman ayırmak da iyi olabilir. Bugün biraz daha rahatlamak için kendinize izin verin.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi gelişiminize büyük önem veriyorsunuz. Sizi geliştirecek seminerlere katılmak isteyebilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişiler uzun yıllar devam edecek dostluğun temelini atabilirsiniz. Başkalarını eleştirmek yerine okları kendinize çeviriyorsunuz. Eleştirel yanınız çıkmazda olduğunuz konularda orta yolu bulmanızı sağlayacak.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza kiminle devam edip edemeyeceğinize dair düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Kendinize yeni kurallar koyabilir, insanlara karşı yeni bir güven politikası uygulayabilirsiniz. Bunu kırıcı olmadan, doğru insanları kaybetmeden yapabilmeniz için doğru ve yanlışın ayrımına dikkat etmelisiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün yanan yolda ilerlemekte. Parasal konularda özellikle daha mantıklı düşünmeye çalışmalısınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi İşinizde lider konumuna getirmek için bilinçli çaba gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde, gün içerisinde edindiğiniz başarılar beraberinde yorgunluk getirebilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşka odaklanmak sana çok iyi gelebilir. Günün önceliği sevdiğin kişi olabilir. Birbirinizle zaman geçirmek, romantik bir güne odaklanmak her ikinize de çok iyi gelecek. Bunun için senin bazı önceliklerini değiştirmen gerekebilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyevi anlamda fikirlerinizi ifade ederken ve onlar için destek toplarken en iyi durumda olmayabilirsiniz ancak kişisel düzeyde daha kolay ve zevkli iletişim kurarsınız. Konuları daha rasyonel ve objektif bir şekilde tartışabilirsiniz ve bu, sevdiklerinizle işleri açığa vurmak için mükemmel bir zaman olur. Uzun vadeli güvenliğinizi ve önümüzdeki yıllarda sizin için performans gösterme potansiyeli olan projelerinizi düşünüyorsunuz. Bir ilişkide partnerinizin veya kendinizin hoş olmayan yanını görebilirsiniz, bu da geçici olarak cesaretinizi kırabilir. Sakın olun ve aldığınız eleştirilerden yapıcı olanları ayıklayın.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ama kendinizi baş edebileceğinizden fazla işlerle zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz, oysa yetenekleriniz ortada.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahip olduğunuz enerjiden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş son bulma ihtimali var. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

11 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>