Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusal Bir Gün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizden yana var olan tüm sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturmaya çalışın. Yoğun enerji altındasınız. Hata yapacak olursanız, her şey daha karmaşık olabilir.

Çabalamaya devam edeceksiniz. Değişim gösteren koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Çok daha bilinçli olmanız gereken bir gün. Harcamalar konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekçi olmanın faydasını göreceğiniz bir gün olabilir. Araştıran, öğrenen ve kullanmak için sabırla bekleyen olmak size fark attırabilir. Alacağınız haberler ya da ödemeler daha özgüvenle hareket etmenize yardım edebilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularda dikkatli olman gereken bir gün olabilir. Harcamalarını kontrol etmek ve ani kararlar almadan önce iyi düşünmek önemlidir. İş hayatında ise beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Ancak esnek olmayı ve hızlıca uyum sağlamayı başarabilirsin. Sağlık konusunda ise stresle baş etmek ve rahatlama yöntemlerine odaklanmak iyi gelebilir. Sevdiklerinle kaliteli zaman geçirmek ise moralini yükseltecektir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Başak burcuysan bulunduğun ortamdan memnun olmadığına kanaat getirebilirsin. Yenidenarama sürecini başlatacaksın. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, yapacakları sürprizler karşısında göz yaşlarını tutamayacaksın. Ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha hissediyorsun.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir gün olabilir. Beslenme düzeninizi bozacak hareketlerden kaçınmanız fiziksel ve psikolojik enerjinizi korumanıza yardım edecektir. Bugün bir karar alırken bunun ne getireceğine, ne gerektirdiğine de iyi odaklanmalısınız.

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki değişken koşullara ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda alacağınız haberlerin oldukça keyifli olacağı bir gündesiniz. İş konusunda gün içerisinde hareketlilik size çok fazla gürültülü gelebilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni oyalayan bir işi bitirmek ve bir sonuca vardırmak için birden fazla insan ile konuşmak durumunda kalabilirsin bugün. Bol bol telefon konuşması yapabilir veya bazı ziyaretlerde bulunabilirsin. Bu sosyallik sana güzel bir hava katacak.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün yaratma, paylaşma ve eğlenme arzunuzu canlandırıyor. İlerledikçe tutkulu bir zaman olabilir ya da eski tutkuları yeniden keşfetmek ve onları hayata döndürmekle ilgili olabilir. Kendinizi ifade etmenin farklı yollarını ve yaratımlarınızı, fikirlerinizi ve çalışmalarınızı paylaşmak veya yayınlamak için kanallar keşfedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar elbette her zaman coşkuyla karşılanmaz ve kendinizi biraz bunalmış veya kararsız hissediyorsanız, bu durum kısa sürede ortadan kalkacaktır. Şimdi, kişiliğinizin yaratıcı veya romantik yönünü keşfetmek ve geliştirmek için bir fırsat dönemidir. Kendinizi daha cesur ve yeni şeyler denemeye istekli hissediyorsunuz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yeni ay ile; aşk, tatil, eğlence, hobi konularında krizsel başlayan süreçler gerçekleşebilir ancak yurt dışı, eğitim, hukuk veya uzak akrabalarınızın desteği güzel gelişmelere sebep olabilir. Gününüz güzel geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>