Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sezgileriniz Doğru Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Sizi tedirgin edebilecek her ne varsa ondan uzak durmak istiyorsunuz. İlişkinizden uzaklaşmanız size herhangi bir yarar sağlayamayacaktır.

Geçmişten gelen bir sorun yeniden gündemi meşgul edebilir. Sorunlar karşısında nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye ve toparlanmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Daha sabırlı ve kontrollü olmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü daha rahat geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklar, aile, ev,derken zamanınızın büyük kısmını bundan mahrum bırakmış olabilirsiniz. Hepsinin öğretisini taşırken hayatın neşesini yaşamayı ihmal etmeyin.

12 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizde olanlara daha dikkatli ve anlayışlı yaklaşmanız gereken bir gün olabilir. Özellikleilişkilerinizde ve yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminize özen göstermelisiniz. Bugün, pratik ve analitik zekanızı kullanarak çözüm odaklı düşünün. Ayrıca, sağlık konularına da dikkat etmelisiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, bu yüzden dinlenmeye önem verin. Etrafınızdaki detaylara odaklanmak ve işleri düzenlemek için uygun bir gün. Planlarınızı yaparken detaylara dikkat edin ve işlerinizi takip etmek için zaman ayırın. Başak burcu insanları için verimli bir gün olabilir.

12 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysanızortamınızda sizi kıskanan ve çekemeyen kişiler olduğunu anlıyorsunuz. Şüphelerinizde yanılmıyorsunuz. Çalışma hayatı devam eden bir Başak burcuysanız üstlendiğiniz konular sizi olgunlaştıracak ve farklı tecrübeler katacak. Spor, beslenme gibi konularınızı düzene oturtmak için düğmeye basacaksınız.

12 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kaldığınız zamanların, kendiniz için değerlendireceğiniz bir süreç olduğunu fark etmelisiniz. Dışarıya yansıtmasanız da, bundan duyduğunuz rahatsızlık sizin yol almanıza engel olabilir. Bugün tarihteki önemli kişilerin kendileriyle nasıl zaman geçirdiğini araştırıp zamanınızı dolduracak yeni alternatifler bulabilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ailevi konular içinde meşgul bulabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe yönelik olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aklınıza birden fazla fikir gelebilir. Bunları geliştirmek için heyecan duyabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak biraz içe dönmek iyi gelebilir.

12 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeve kariyer fırsatlarını bilinçli olarak deneyimlemek isteyeceğiniz, yeniliklere açık ve enerjisi yüksek bir güne başlayabilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işler tam olarak istediğin gibi gitmeyebilir. Gerçekleşen olaylar, memnun olmayacağın sonuçlar doğurabilir hatta. Ancak ne olursa olsun detaylarda kaybolmaktan vazgeçmelisin. Gelişmelerin genel gidişatına bakmak senin için yararlı olacak şeyi fark etmeni kolaylaştırabilir.

12 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün yaratıcı iletişimler ve ilginç bilgiler ortaya çıkabilir. İnsanlar bakış açınızdan keyif alıyor ve fikirlerinizi destekliyor. Bugün ilerlemeye çalışmaktansa biraz akışına bırakmak sizin için daha iyi olabilir. İşler normalden daha yavaş veya ara sıra ilerliyormuş gibi hissettirebilir ve hız konusunda endişelenmek yerine yapılması gerekenlere odaklanmak daha iyidir. Artık işinize yaramayan tutumları düşünmek için iyi bir zaman. Eğer bekleyebilirlerse ve önümüzdeki günlerde ihtiyacınız olan önemli dinlenme ve yenilenmeyi almanıza engel oluyorlarsa, bazı şeyleri bir kenara bırakmayı düşünebilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan her türlü şart konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

12 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile ve gayrimenkul konularında dengeyi sağlamak adına atılacak adımlar önemli. Tartışmaları yapıcı bir şekilde yöneterek gününüzü güzelleştirin.

12 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin son derece sıcak geçeceği bir gün. Akşam saatlerinde sevdiğinizle dışarı çıkmak ve birlikte bir organizasyon yapmak her ikinize de keyif verebilir. İş yerinde bazı olayların sizin istediğiniz gibi gelişmemesi canınızı sıkabilir. Her şeye rağmen mesleki sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Size umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmayın. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

12 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 31" R
Ay
Boğa
01° 44' 13" R
Merkür
Başak
19° 10' 60" R
Venüs
Terazi
26° 48' 45" R
Mars
Yengeç
09° 08' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 21"
Satürn
Balık
15° 05' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 51"
Lilith
Terazi
09° 12' 16"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>