Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rahatlamak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, adım adım ilerlemeye çalışmalı ve birlikteliğinizde sizi rahatsız eden ne varsa çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Değişim gösteren koşullara uygun adım attığınız sürece huzurlu ve mutlu olmanız çok da zor olmayacaktır.

Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden geleni yapmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen kendinizden uzaklaştırmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece maddi anlamda daha fazla sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetenekli biri olmak, bunun farkında olup o yeteneği kullanabilecek alanlar oluşturduğunuzda anlamlıdır. Bugün bu anlamı düşünüp neler yapabileceğiniz konusu üzerine çalışabilirsiniz. Sadece bir fikrin değil, bir ilişkinin gidişatını, bir cihazın yedeklemesini, bir sözün nereye varacağını düşünmek de hayatınızdaki yeniliklerin kapısını aralayabilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara daha fazla önem verebilirsiniz. Dikkatli ve analitik bir şekilde yaklaştığınız konuları daha iyi anlayabilir ve çözüm üretebilirsiniz. İş veya projelerinizde detaylara odaklanarak daha verimli olabilirsiniz. Ancak, aşırı mükemmeliyetçi olmamanız da önemlidir. Kendinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmayı unutmayın. Ayrıca, sağlık konularında da dikkatli olmalı ve ihtiyaç duyduğunuz dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmak adına sizi rahatlatacak aktivitelere yönelmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olan bir Başak burcuysanız partnerinizle yaşadığınız sorunları çözmeye çalışıyorsunuz. Sorunları çözdüğünüzde daha sağlam ilerleyeceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın tavsiyesiyle paranızla güzel bir yatırım yapabilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bildiklerinizin dışına çıkmalısınız. Farkında olmasanız da, kalıplaşmış düşünceler sizi belli bir kalıbın içinde olmaya zorluyor. Bu zorluğun sizi olumsuz yönde daha fazla etkilememesi için esnemeyi öğrenmelisiniz. Farklı insanların görüşlerini dinlemek, uzman tavsiyesi almak bu konuda size yol gösterici olabilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ya da ziyaretler size olumlu sonuçlar getirebilir. Sözlerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvenceye ve ihtiyaçlarınızın karşılanmasına çok önem verebilirsiniz. Özellikle yeni birgörüşmesi içerisindeyseniz bu noktada bir karar verebilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sinirlerine daha çok hakim olman gerekebilir. Yanındaki insanları ani tepkilerle üzmemeli, bunları üstüne almamalısın. Kırıcı olmamak için de iletişim konusunda daha dikkatli olman gerekebilir. Bir süre yalnız kalmak sana daha iyi gelebilir o yüzden.

9 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün fikirleriniz, düşünceleriniz ve yaratıcı süreciniz için akıcı, pürüzsüz bir enerji var ama aynı zamanda hayatınızın pratik tarafı için de bir yer var. Artık güzel bir dengeye ulaşılabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek ve özel bir ilişki veya çabayla ilgili büyük resmi görmek için iyi bir zaman. Zihniniz açık ve değişiklik yapmak kolay geliyor. Ayrıca daha yaratıcı ve etkileyici davranışlara ihtiyaç duyulduğunun da farkındasınız ve doğru yönde ilerliyorsunuz. Daha fazlasını yapmak, daha fazlasını öğrenmek ve daha fazlasını deneyimlemek için de planlar yapabilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmalara imza atacaksınız.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, kardeş, eğitim veya seyahatlerle ilgili şans ve fırsatlarınız var. Tatil, eğlence, aşk konularında karar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden istediklerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Bu beklentileri duyan sevgilinize de zaman tanıyarak, beklentilerinize karşılık vermesini sağlayın. İşle ilgili konularda çok değişik fikirler ortaya koyabilir, yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte, ama onu dikkate almanızda yarar var. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

9 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>