Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevrenizi Gözlemliyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Ayrıntıların ne kadar belirleyici ve önemli olduğunu da aklınızdan çıkartmayın.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeye çalışın. Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her tülrü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek adına yeni seçimler yapmanız gerekebilir. Ailenizin desteğiyle alacağınız işler, ortaklı çalışmalar gibi konular gündeminize gelebilir. Ne kadar şanslı olduğunuzu, bu şansa ne kadar önem ve fırsat tanıdığınızla görebilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatında başarılı olma potansiyeliniz yüksek. Özveri ve disiplin sayesinde zorlu işlerin üstesinden gelebilir, projelerinizde başarı elde edebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak unsurlardan uzak durmanız ve odaklanmanız gereken konulara odaklanmanız tavsiye edilir. Aynı zamanda sağlık konularında dikkatli olmanız gerekmektedir. Enerjinizi kontrol etmek ve stresle başa çıkmak için meditasyon gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir gün olabilir. Unutma, yaşamın tadını çıkarmak için küçük zevklerle ilgilenmeyi unutma. İyi bir gün geçirmen dileğiyle.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysanız,arkadaşlarınızın bencilleştiğini, deyim yerindeyse birbirlerinin kuyusunu kazdıklarını gözlemleyebilirsiniz. Bu durum çalıştığınız yerden soğumanıza neden olabilir. Dış görüntünüzü daha iyi bir hale getirmek adına uzman bir desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek kaygısı duyabilirsiniz. Daha önce yaptığınız işlerden yola çıkarak yeni bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu konuda kiminle konuşacağınızı dikkatli seçmelisiniz; özellikle baskın kadın figürlerle iletişime geçerken kelimelerinize ve sabrınıza dikkat edin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gitmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durun. İlişkilerinizde duygularınızı daha güçlü ifade etmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik çıkışlar olabilir. Gün içinde sakin kalmaya çalışın.

7 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir sakladığınız, başkalarını düşünerek sustuğunuz konulara tepki verebilirsiniz. Dolayısı ile dışarıdan bu durum size ait değilmiş gibi görünebilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar genel olarak hayatında karşına çıkan sıkıntıları geride bırakmak için karşına fırsatlar çıkabilir. Bu uğraşlardan ilerisi için dersler çıkarmalı ve yoluna devam etmelisin. Geçmişte takılı kalmak sana iyi gelmeyebilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü daha fazla anlayışa yol açıyor sevgili Başak. Destekleyici duygusal bağlantılar veya aile ilişkileri gününüzü büyük ölçüde şekillendirebilir. Aile dinamiğini iyileştirmeye ihtiyaç duyuluyorsa veya daha derindeki ihtiyaç ve arzularınız konusunda daha rahat olmanız size fayda sağlayacaksa bu, çaba göstermenin zamanıdır. İç görünüz o kadar keskin ki muhtemelen karmaşık bir sorunun temeline ineceksiniz. Aktif olarak sorunları çözüyor ve kendinizi ilgi çekici ve anlamlı bir şeye dahil ediyorsunuz. Bu yol boyunca size çok kez yardımcı olacak bir şey öğrenebilirsiniz. Gelecek yıllarda size fayda sağlayacak güçlü temeller oluşturmak şu anda her zamankinden daha kolay gelebilir ve bugün planlama ve geliştirme için mükemmel bir gün!

7 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda çevreniz kalabalık olacak.

7 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kazançlarınız ön planda olabilir ve ailenizle, evinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm tavizleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir. Mesleğinizle ilgili cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Bugünlerde birine kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

7 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>