Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürpriz Planlıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. İlişkinizde yaşanan sorunları tamamen geride bırakmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Daha sabırlı olmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz. Başarının çok uzağınızda olmadığını bilmeli ve sabırlı olmaya devam etmelisiniz.

Parasal durumunuzla ilgili aksaklıklar gündeme gelebilir. Ödemelerinizi gerçekleştirme konusunda istenmeyen sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi işinizi kurmak, kendi sisteminizle ilerlemek isteyebilirsiniz. Ancak yine de başkalarının fikrine ve desteğine ihtiyaç duyabileceğiniz durumlar olacaktır. Kendinizi boş yere doldurmamak ve sizi destekleyen insanları da kırmamak adına saygı ve empatiyi gözardı etmemeye çalışın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi ayrıntılara vermenin önemli olduğu bir gün olabilir. Titizliğiniz ve analitik düşünme becerinizle işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Fakat gün içinde detaylara çok takılı kaldığınızda stres seviyenizin artabileceğini unutmayın. Aynı zamanda, eleştirel yanınızın güçlü olduğu bir dönemdesiniz, bu nedenle başkalarının hatalarını daha fazla fark edebilirsiniz. Ancak, eleştirilerinizi yapıcı bir şekilde iletmeye özen göstermek ve insanlara yardımcı olmak için kullanmak önemlidir. Aşk hayatınızda ise, partnerinizin ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm odaklı yaklaşmak ilişkinizi olumlu etkileyebilir. Unutmayın, bazen basit bir destek veya anlayışlı bir dinleyici olmak çok değerli olabilir. Genel olarak, bugün dikkatli ve sabırlı hareket etmeniz, karşınıza çıkabilecek zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız cazibenizle karşınızdaki kişiyi etkileyebilirsiniz. Aile bireyleri arasında çözülemeyen miras konuları hukuki boyuta taşınabilir. Uzak mesafeli bir ilişkisi olan Başak burcuysanız partnerinize sürpriz yapmak amacıyla uçuk veya otobüs bileti araştırmaya başlayabilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenti içinde olmak ve başkalarına bel bağlamak sizi memnun etmiyorsa bu zinciri kırmalısınız. Kendinize bir seçenek bulun, var olan konuları geliştirin ve yeniliklere açık olun. Maddi ve manevi açıdan sağlam temeller kurduğunuzda, üzerine koyduğunuz her şey sizin daimi kurtarıcınız olacaktır.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişiminiz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Öğlen saatlerinde alacağınız yeni sorumluluklar var. Bu durum sizin hayat yönünüzü belirlemenizde etkili olabilir. İş hayatınızda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Beden sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle ilgili olmanız ve kusurlu yanlarınızı değiştirmek için gösterdiğiniz çabanız beraberin de sizi etrafınızdaki kişilere karşı seçici olmaya da yönlendirebilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Halledilmesi gereken işler artmışken kendini zorlanmış hissedebilirsin. Ancak bugün senin için bu zorluktan arınmakla geçecek gibi. Bir şeyleri daha rahat bir biçimde yoluna koyabilecek ve kendi hayatına devam edebileceksin. Bunun tadını çıkarmalısın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün olgun, bilge ve güvenilir insanlara ve durumlara yöneliyorsunuz. Bir kişinin değerini uzun vadede gördüğünüzden ufak tefek problemleri görmezden gelmeye daha istekli olursunuz. Bu, faydalı bilgi ve fikirleri öğrenmek ve paylaşmak için iyi bir zamandır. Becerilerinizi geliştirmeye ve bilgi edinmeye odaklanabilirsiniz. Başkalarına bir şeyler öğretmek de artık tatmin edici olabilir. Güne ayak uydurursanız ve başkalarıyla sabırla ve sakin bir şekilde ilgilenirseniz, bugün kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda oldukça çekimser davranarak partnerinizin, hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Aranızda gelişen önemli durumlar, sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. Çevresel bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlginizi çekebilecek şeylere yönelmek isteyeceksiniz. Önceliklerinizi belirleme noktasında ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlginizi çekebilecek her şeyle yakından ilgilenebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacaktır.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkında değil. Sevdiğiniz birarkadaşınıza kırgınlığınız devam ediyor. Bir süre daha devam edecek gibi. Bugün onunla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ama yine de kısa vadede sorununuz çözülecek gibi görülmüyor. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız maddi yönden sizi zorda bırakabilir. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da şişman değilsiniz

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 04' 35" R
Ay
Boğa
02° 46' 15" R
Merkür
Başak
19° 18' 44" R
Venüs
Terazi
26° 53' 50" R
Mars
Yengeç
09° 10' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 37"
Satürn
Balık
15° 05' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 29"
Neptün
Balık
28° 31' 39"
Plüton
Oğlak
29° 44' 60"
Chiron
Koç
22° 16' 41"
Lilith
Terazi
09° 12' 44"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>