Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Örnek Gösteriliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Yoğun enerji altındasınız. Birlikteliğinizle ilgili konularda var olan düşüncelerinizin gün içerisinde değişiklik gösterme ihtimali var. Partnerinizin zaman zaman sizi yanlış anlamasına sebebiyet verebilirsiniz. Her konuda daha akılcı ve dengeli davranmaya çalışmanız gereken bir gün. Aksi halde sorunlar artış gösterebilir.

Kendinizi zaman zaman engellenmiş hissedebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi yerine getirme noktasında beklenmedik sorun ve sıkıntılar ile karşı karşıya kalma ihtimaliniz var. İçinizdeki gücü açığa çıkarmaya ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün. Kendinizi engellenmiş gibi hissetseniz de kararlı olmanız gerekmekte.

Finansal konularda elinizden geldiği kadar tutumlu olmaya dikkat etmelisiniz. Yerine getirmekte zorlanacağınız harcamalara yönelmediğiniz sürece her şeyin daha da anlaşılabilir olacağından emin olmalısınız. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun hissedebilir ve bunun üstesinden gelmek isteyebilirsiniz. Kendinize neyi reva gördüğünüzü iyi anlayın. Bugün fiziksel ve ruhsal açıdan sizi düşüren, yapabilecek cesaretiniz ve fikriniz varken sizi alıkoyan durumları etkisiz bırakmak adına bugün güçlü hissettiğiniz seçeneklere ağırlık verin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu insanları için verimli ve başarılı bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlara destek olabilir, işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle detaylara dikkat etmeniz gereken konular ön plana çıkabilir. Sağlık açısından kendinize iyilik yapabileceğiniz bir gün olabilir, spora veya sağlıklı beslenmeye zaman ayırmak faydalı olacaktır. Aynı zamanda hayatınızda yapmanız gereken düzenlemeleri gözden geçirebilir ve olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Başak burcuysan, olgunluğun sayesinde çevren tarafından parmakla gösteriliyorsun. Yakın bir arkadaşın ilişkisinde yaşadığı problemden dolayı senden tavsiye almak isteyebilir. Geleceğini şekillendirirken uzun vadeli planlar yapmaya özen gösteriyorsun. Hedefine ulaşmaya çalışmak motivasyonu arttırıyor.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ve koşullarınızla ilgili iyileştirmeler gündeminizde olabilir. Görüşlerinizi ve isteklerinizi açık bir şekilde ortaya koymak kadar bunları bir zemine oturtmanızda önemli olacaktır. En iyi performansı ortaya koyacağınız sistemi kurmak, bunu devamlı kılmak adına bugün bir adım atın.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duyusal konularda yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Bazı konuları değiştirmeniz gerekebilir. Finansal konularda genişleme olabilir. İletişim aksaklıklarına dikkat etmelisiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının hayatlarında enerji ve cesaret veren bir yer üstleneceksiniz. Huzursuzluklarınızla ateşkes yapacağınız bir zamandasınız.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir eşya alabilirsin kendine. İşlerini kolaylaştıracak araçlara bakabilir ve bunlar için bazı yatırımlara girişebilirsin. Sana kolaylık sağlayabilecek eşyalara yatırım yapman güzel bir etki sağlayacak sana.

12 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi arka planda meşgul ediyor sevgili Başak. Şimdi kendinizi aşırı zorlamamak en iyisidir. Öyle olsa bile, gün sizi bir sorun yüzünden heyecanlandırabilir ancak kendinizi ifade etme olanakları sınırlı görünüyor. Bunun yerine, işinizi veya sağlığınızı geliştirme arzusu, genişleme, öğrenme ve hayatı ilk elden deneyimleme ihtiyacınızla çelişiyor. Her iki alanda da gevşemek zor olabilir. Bunlar aşırıya kaçma ihtimalinizin daha yüksek olduğu veya hayatınızın diğer alanlarının acı çekmesine neden olacak kadar hırslı olduğunuz alanlardır. Eğer bu şeyler sizi dışarı çıkmaktan ve hayattan daha fazlasını deneyimlemekten alıkoyuyorsa, bir denge kurmanın yollarını bulmanın zamanı gelmiştir.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacağınız bir gün.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat konularında ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin için gerekli yatırımlara yönelik çalışmalar içinde olmalısınız. Başarınızı körükleyecek formülleri buluyorsunuz. Satın alma duygunuzun çok yoğun olduğu bugün, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Abartıdan uzak durmaya bakın.

12 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>