Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Sabırlı olduğunuz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız için neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Artık tahammül edemediğiniz, değişmesinin şart olduğunu düşündüğünüz konular için bir planlama yapabilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi öne çıkardığınızda alacağınız olumsuz tepkileri düşünerek daha fazla zaman kaybetmemelisiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında oldukça verimli ve disiplinli olabileceğiniz bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarakprojelerinde öne çıkabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta detaylara fazla takılı kalmamak ve bütünü gözetmek olmalıdır. Ayrıca bugün sağlığınıza özen göstermeli ve stresi minimum seviyede tutmaya çalışmalısınız. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza yönelik egzersizler yapmak size iyi gelebilir. İlişkiler konusunda ise karşı tarafa daha anlayışlı yaklaşmalı ve iletişimdeki çatışmalardan kaçınmalısınız. Eşit paylaşımlar ve anlaşmalar yapmak, ilişkilerinizi güçlendirecektir. Genel olarak, bugün dengeli ve huzurlu bir gün geçirmeniz mümkün olabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jenerasyon gezegeni ile Ay son kez toprak burcunda kavuşuyor. Yeni evlenen bir Başak burcuysan, eşinle bazı konularda tatsızlık yaşayabilirsin. Arkadaşına her anlamda destek olmayı ihmal etmiyorsun. Zor gün dostu olduğunu bir kez daha göstereceksin. Kardeşinle arandaki buzların erimesi aile üyelerini de mutlu edecek.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Manipülasyonun farklı şekillerde hayatınızda yer aldığını görebilirsiniz. Kibarlığın her zaman iyi niyet göstergesi olmadığını bilmeli ve size bu şekilde yaklaşan herkese kendinizi açmamalısınız. Bugün kendi değerinizi belirleme ve bunu destekleyecek hamleler yapmak adına iyi bir gün olabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düzen gerektiren konular veortamında olası değişiklikler sizi zorlayabilir. Daha fazla fedakârlık, hizmet edilmesi zorunlu olan gelişmeler öncelik kazanabilir. Bu yüzden aşırı yorgunlukların getireceği sağlık problemlerine dikkat edilmeli. İş hayatında üzerinizde artan yüklerin üstesinden gelmek için daha fazla çalışmanız gerekecek.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda sezgilerinizin kuvvetlendiği ve partnerinizin düşüncelerini hissedebildiğiniz bir gündesiniz. Anlayışlı olmak sizi daha da büyütecek.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi vücudunla ilgilenmek için iyi bir gün. Sadece sağlık açısından düşünme. Görüşünü değiştirmek veya sadece daha da rahatlamak için bazı şeyler yapmak isteyebilirsin. Kendine vakit ayırman, yapabileceğin en güzel yatırım.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün enerjileri bazen karmaşık olabiliyor ama iniş ve çıkışlardan ders almanın güçlü bir zamanı. Gün, gözlem ve strateji için özellikle uygundur. İlişkiler dünyası ve kişisel yaşamınızla ilgili olarak yaptığınız planların artık dayanacak sağlam ayakları var! Özellikle aşkta aşinalığa değer veriyorsunuz. Ev ortamınıza huzur, uyum ve güzellik getirmek hayati bir ihtiyaçtır. Duygusal düzeyde, gün iyileşmek ve duygularınızı daha iyi anlamak için iyidir. Güvenlik, konfor, aile veya beslenme ihtiyaçlarınız hakkında derinlemesine bilgi edinmenin zamanı geldi.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün politik davranmalı ve yakınlarınızla fikirlerinizi paylaşırken daha temkinli olmalısınız. Sonradan fikir değişimleri yaşayacağınız için, arkanızdan olumsuz konuşmalarını önlemiş olursunuz. Kardeşlerle bağlarınızı önemseyin

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutin veya evcil hayvanınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>