Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlığına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda her türlü sorunu çözüme kavuşturma, huzura ve mutluluğa ulaşma şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Önceliklerinizi yeniden belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacak olsanız da harekete geçmekte zorlanmayacaksınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal ve hukuksal konularla zaman geçirebilirsiniz. Haklı ve alacaklı olduğunuz durumların lehinize sonuçlanması için dalgınlığa, duygusal dalgalanmalara mahal vermemelisiniz. Su tüketiminizin düzenli olmaması yorgun ve depresif hissetmenize neden olabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanman gerekebilir. Pratik becerilerin sayesinde işlerini hallederken, detaylara dikkat etmeyi unutma. Aynı zamanda sağlığınla ilgili biraz özenli olman gerekebilir. Düzenli bir beslenme ve egzersiz programı sana iyi gelebilir. İçinde bulunduğun durumları tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak için uygun bir zaman olabilir. İletişim yeteneklerini kullanarak çevrendekilerle etkileşimde bulunman sana fayda sağlayabilir. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Başak burcuysan, işlerinin artmasıyla beraber ekibini büyütmen gerekebilir. İşinde iyi olan kişileri araştırmaya başlıyorsun. Ailende kronik rahatsızlığı olan kişiler varsa, sağlık kontrollerine daha sık gitmen gerekebilir. Sağlığına daha fazla önem vermeye başlıyorsun. İlişkisi olan Başak burcuysan, çevrendekilerin ilişkini kıskandığını hissedebilirsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi karar aşamasında hissedebilirsiniz. Bireysel çabalarınızı ortaya koymanız için bunun bir şans olduğunu düşüneceğiniz teklifler ya da gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi ve emeklerinizi küçümsemek yerine büyümeye ve bunu sürdürülebilir kılmaya odaklanın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili stresli durumlar gündeme gelebilir. Karşınızda olan kişilerin tepkilerinden oldukça etkilenebilirsiniz. Olaylar sizin denge de kalmanızı zorlaştırabilir. Sizi uğraştıran durumlardan kaynaklanan sıkıntılar oluşabilir. Ticari konularda daha dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar olabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ruhsal yönünüzü güçlendirmeli ve yaşadığınız sürece her konuda ümidin var olduğunu yeniden hatırlamalısınız. Güzel haberler alabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önceden yaşanan bazı konular hakkında haklı çıkabilirsin. Etrafındaki insanlar senin dediğine gelebilir. Bu durum her ne kadar seni mutlu etse de etrafındaki insanları fazla yargılamamaya çalışmalısın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda odak noktanız daha çok ilişki odaklı sevgili Başak. Bu, hayatınızdaki birinin merkezde yer alma eğiliminde olduğu bir zamandır ve bunun olmasına izin vermek mantıklıdır. Şu an için kişisel planlarınızı gevşetebilir, önemli bir ilişkinin hayatınızdaki rolünü anlamak için daha fazla zaman ayırabilir veya başkalarına yaklaşımınızı daha düşünceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bununla birlikte, günün ilerleyen saatlerinde yönetilmesi gereken bazı karışıklıklar veya eksik bilgiler olabilir. Şimdi özellikle yakın ilişkiler söz konusu olduğunda özlemleri harekete geçirebilir, bu nedenle onlara güvenmeden önce algılarınızdan emin olmak akıllıca olacaktır.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partnerinizle, ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Aşk, tatil, hobi alanlarında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Küçük hoş sürprizlerle sevgilinizin kalbini alabilirsiniz. Karşı karşıya gelmeyi sürekli ertelemeniz, belki de birtakım güvensizliklerinizin sonucu. Bu yeni gelişme kendinizi de yenilemenizi sağlayabilir. İşlerinizde gelişmeler ve girişimlerden olumlu başarılar elde etmeniz mümkün. Sizi engelleyen ve kısıtlayan konuları hiçe sayacak, önemsiz göreceksiniz. Sağlıkla ilgili problemler harcama gerektirebilir, bu durumda parasal konularda çok dikkatli davranmalısınız.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>