Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinden Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlama şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Mücadele etmeye devam etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi kaynakları yönetme konusunda pek sorun yaşanmayacak. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bedeninizin verdiği işaretleri yakalayın ve bilinçli bir beslenme, yaşam düzeni oluşturun. Ezbere ya da kendi kendinize oluşturduğunuz yöntemler size istediğiniz verimi sunmayabilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için verimli ve uyumlu bir gün olabilir. İş hayatında, detaylara odaklanarak başarıya ulaşabilirsiniz. Planlarınızı düzenleyip hedeflerinize odaklanarak ilerlemeye çalışın. Aynı zamanda sağlığınıza ve beslenmenize de dikkat etmelisiniz. Kendinizi iyi hissetmek için sağlıklı alışkanlıklar edinmek önemli olabilir. İlişkilerinizde de iletişim açık ve net olmalı, anlaşmazlıkları çözmek için anlayışlı olmalısınız. Bugün, ince detaylara odaklanarak günlük sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışın ve doğru seçimler yapmaya gayret edin.

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinde genetik hasatlıklar söz konusu olan Başak burcuysan, sağlığına daha fazla dikkat etmeye başlıyorsun. Kontrollerini aksatmak istemeyeceksin. Fedakârlık ettiğin konuları tekrar gözden geçireceksin. Kendinden daha fazla ödün vermek istemeyeceksin. Daha sağlıklı beslenmeye karar verebilirsin.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin bıraktığı etkiyi ne kadar taşıdığınızı bilmelisiniz. Hırsın ve tutkun bir ittirici güç olması, sizi olumlu manada harekete geçirecek ve yeni insanlarla tanışmanızı kolaylaştıracaktır. Bugün bu gücün dozunu ve muhatabını belirlemekle ilgili bazı fikirsel değişikliklere gidebilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yorucu koşullar kendini göstermeye başlıyor. Ancak sizi disipline sokan etkilerle istediğiniz yönde ilerleyebilirsiniz. Zira orijinal çalışma yöntemleri geliştirmek konusunda oldukça yol aldınız. Şimdi işleri toparlamak, düzen değişliklerine uyum sağlama zamanı. Aşırı yorgunluk ya da hizmet edilmesi gereken konular karşısında esnek olmanız gerekecek.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırmalarınızı tamamlamak, eğitim almak ya da mesleki konularda atılımlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Araştırmalar için de uygun bir gün.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda çevrendekilerle fikir ayrılığına düşebilirsin. Beklenmedik bir masraf yapman gerekebilir. Ancak bu masrafı yaparken etrafındakilere inat olsun diye yapmamalısın.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün özellikle farklı görüşler konusunda sabrınızı bazı noktalarda sınayabilir. İşinizde veya rutinlerinizde performans gösterme, çalışma ve başarılı olma arzusu güçlüdür ancak bu, kendiliğindenliğin ve serbest biçimli öğrenme ve yaşamanın faydalarını keşfetme, öğrenme ve bunlardan yararlanma yönündeki aynı derecede zorlayıcı ihtiyaçla çatışmaktadır. Duyduğunuz bir şey yeni bir düşünce tarzını tetikleyebilir; bu nedenle iletişimi tamamen göz ardı etmeyin ancak tepki vermeden önce biraz zaman ayırın. Neyse ki, yaratıcı enerjiye ulaşmak bazen zor olsa da bol miktarda bulunur. Bu fazla enerjiden faydalı bir şeyler yapmaya çalışın.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları güçlendirmelisiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Maddi gelişmeleriniz olumlu ilerliyor

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dışarıya karşı farklı bir imaj ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşımlarınızın değişiklik gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık gibi görünen durumlardan en sağlıklı şekilde çıkmayı başarabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Meslek hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat var. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Bir ek gelir müjdesi var

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>