Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Arkadaşların Tarafından Uyarılıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündüklerinizi uygulama konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başarabildiğiniz sürece daha iyi hissedeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışmalsıınız.

Finansal durumunzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece aslında pek sorun yaşamayacaksınız. Tüm gelir ve gider durumlarını dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herhangi bir konuya ya da insana öfkelenmek yapacağınız işleri de etkileyebilir. İşlerinizi bitirseniz bile verim alamayabilirsiniz; bu yüzden konuları birbirinden ayırmalısınız. Sağlığınız ve fiziksel görüntünüz için verdiğiniz çabanın biraz daha üstüne çıkmanız gerekebilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcu için enerjiler oldukça destekleyici ve olumlu olabilir. Zihinsel ve analitik becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilirsiniz. Detaylara daha fazla odaklanabilir ve işlerinizde daha verimli olabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapma konularında motive hissedebilirsiniz. İş ilişkilerinizde detaylara dikkat etmek ve işbirliği yapmak önemli olabilir. Bugün hedeflerinize doğru adımlar atabileceğiniz bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Başak burcuysan, eşinle birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Sen ilişkini ne kadar düzeltmeye çalışsan da yuvanı bozmayan çalışanlar olduğunu anlayacaksın. Karşındaki kim olursa olsun ilişkine zarar vermesine izin vermeyeceksin. Sosyal medyada paylaşacağın fotoğraflara arkadaşların tepki gösterebilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ekonomik planlar yapabilir, bütçenizi dengede tutacak bir düzenlemeye geçebilirsiniz. Bazı kayıplar vermek, bazı konulardaki kontrolü yitirmek moralinizi bozsa da bunun aşılamayacak bir şey olmadığını bilmelisiniz. Hayatınıza değer katabileceğiniz işlerle ve konularla ilgilenmek özgüveninizi yükseltecektir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünmek istediğiniz bir dönemde olsanız da sevdikleriniz buna çok izin vermeyebilir. Duygusallık ve gerçek hayatın dengesini kurma becerileriniz ön planda olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerine karşı bir anne veya baba gibi davranıyor olabilirsin. Ancak bu kişilere biraz zaman ve alan tanıman gerekecek. Herkesin derdine koşturmak seni bir kahraman yapmayacak çünkü. Kendine daha çok dikkat etmelisin.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sıradan koşulları eğlenceli, heyecan verici olaylara dönüştürmekte hızlısınız ya da şimdiki durumu en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Ayrıca biraz farklı, neşeli ve ilgi çekici bir şeye de çok ihtiyacınız var. İlişkileri güçlendirmek için harika bir gün olabilir. Hatta sevgilinizle aranızda sezgisel veya psişik bir bağlantı bile deneyimleyebilirsiniz. Biraz gizemli bir havanız var ve bu çok çekici. Yaratıcı sanatlar şu anda oldukça rağbet görüyor ancak mutlu bir ifadenin herhangi bir biçimi bugün tatmin edici olabilir. Şu anda jestler ve paylaşılan anlar sözlü uyumdan daha önemli görünüyor. Anlamlı bağlantılar kurabilirsiniz, sorunlara hızlı çözüm bulursunuz ve ikna gücünü kullanma konusunda uzmansınız. Kolay ve rahat bir şekilde hayallerinizi gerçekleştirebilecek gibi görünüyorsunuz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, aşk konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Beraberliğiniz hakkında aldığınız kararlar sevgiliniz tarafından ilgiyle karşılandı. Mutluluğunuzu kalıcı kılmanız için biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Bugünhayatınızı ilgilendiren riskli bir durumla karşılaşmanız mümkün. Esasında yeterince muhakeme edebilirseniz, çok da önemli bir şey olmadığını göreceksiniz. Parasal kaynaklarınızı büyütmek için yaptığınız girişimler olumlu sonuçlar vermeye başladı.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>