Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gerçeklerle Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gündesiniz. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üsteisnden gelebileceksiniz.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atma şansınız var. İstenmeyen sorunları ve sıkıntıları geride bırakmayı başarabileceksiniz. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz de iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hep merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. Günlük yaşantınızda yeni bir zaman planı yapabilir, yanlışı doğruyu ayırt ederek daha verimli ilerleyebilirsiniz. Becerilerinizin farkında olun, imkanları kullanarak bunları geliştirin ve buradan yenikaynakları araştırın.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunda doğanlar için keyifli bir gün olabilir. İş hayatınızda başarı elde etmek için önemli bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklarda önemli gelişmeler yaşanabilir. Kişisel ilişkilerinizde ise iletişiminiz güçlü olacak ve çevrenizle uyumlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün olduğu için hobilerinize vakit ayırmak için ideal bir gün olabilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmek de bugün önemli olacaktır. Kendinizi ödüllendirmek ve rahatlatıcı aktivitelerle stresi azaltmak için zaman ayırmak önemlidir. Genel olarak, bugün enerjiniz yüksek ve olumlu bir gün geçirmeniz mümkün olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız yaşayan Başak burcuysan, daha küçük bir eve taşınmak isteyebilirsin. Maddi gelirini dengede tutmak istiyorsun. İlişkisi olan Başak burcuysan, her şeyin güllük gülistanlık olmadığını anlayabilirsin. Partnerinin davranışları seni gerçeklerle yüzleştiriyor. Herkesin asla değişemeyeceğini düşünebilirsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hep merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. Günlük yaşantınızda yeni bir zaman planı yapabilir, yanlışı doğruyu ayırt ederek daha verimli ilerleyebilirsiniz. Becerilerinizin farkında olun, imkanları kullanarak bunları geliştirin ve buradan yenikaynakları araştırın.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen sizi meşgul eden pek çok konu olabilir. Günlük işlerinize yeni bir düzen vermek isteyebilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel olarak sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. İstediklerinize ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Enerjinizdeki yoğunluk, uzun zamandır atmak istediğiniz ancak atamadığınız adımları atmanızı da sağlayabilir. Rahat tavırlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir görüşmediğin bir kişi ile tekrar bir araya gelişin sende büyük bir duygu seline yol açacak bugün. Bu duygu karmaşası seni gerebilir. Dikkatli olmanda fayda var.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün zihinsel düzeyde kolayca sarsılabilirsiniz. Gerçekte, bu tür bir gerilimden bazı harika fikirler ortaya çıkabilir vezihninizi genişletebilir. Ev işleri,veya sağlıkla ilgili çabaların nasıl ele alınacağına ilişkin fikirler heyecan verici olabilir. Şu anda karşınıza çıkan bir sağlık veya mekanik sorunu yönetmenin yenilikçi yolları olabilir ve işin püf noktası, gerçekçi bir plan oluşturacak kadar uzun süre odaklanmak olacaktır. Yanıltıcı konuşmalar veya yanlış yönlendirmeler olabileceğini aklınızda bulundurarak yine de sizi heyecanlandıran ve motive eden yeni fikirlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Gün ilerledikçe çok fazla şey beklemekten kaçınmak daha kolay hale gelir. Beklentiler eşitleniyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Kendinize güveniyorsunuz

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, aşk konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmamaya dikkat edin. Eğer kıskançlık duygularınızı bastıramazsanız çok zararlı çıkabilir, birlikte olduğunuz kişiyi kaybedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen, zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engeller var. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin.

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>