Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Araştırmacısınız Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir adım atarken abartıdan kaçının. Daha anlaşılabilir olmanız gereken bir gündesiniz. Ufak tefek olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmediğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Daha sabırlı olmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek fazla olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanın her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürüncemede kalan ev işlerini tamamlayabilir, bunlarla ilgili haberler alabilirsiniz. Alım satım konularında ailenizle fikir birliğine varmanız önemli olacaktır. Mutlu eden ve etmeyen konular veya insanlar arasında bir ayrıma gitmeniz gerekebilir; pişman olacağınız davranışlardan kaçınmaya özen gösterin.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Başak burcu için bugün, yoğun birve sorumluluk günü olabilir. Gün boyunca kendinizi işlerinize adayabilir ve detaylara odaklanabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri planlayarak ilerlemeniz ve önceliklere dikkat etmeniz önemlidir. Kendinizi çok fazla yormadan sınırınızı korumanız da önemli. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi sağlamlaştırabilir ve ekip çalışmalarına aktif katılım sağlayabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak unsurlardan uzak durmanız ve düzenli bir şekilde molalar vermeniz enerjinizi yükseltebilir. Sağlığınıza özen göstermek için dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin. Bugün bitirmeniz gereken işlerin üzerine odaklanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. İyi bir organize olmanız ve hedeflerinize odaklanmanız sizi başarıya götürecektir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mide ağrılarınız sizi gün geçtikçe daha fazla rahatsız etmeye başlıyor. Sebze ağırlıklı ve sağlıklı beslenmeye özen göstereceksiniz. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız, yalnızlıktan sıkıldığınızı fark edeceksiniz. Hayatınıza yeni birini almak istiyorsunuz. Akşam saatlerinizde uzun zamandır merak ettiğiniz bir konu hakkında derin araştırmalar yapabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kurmak, kendi sisteminizle ilerlemek isteyebilirsiniz. Ancak yine de başkalarının fikrine ve desteğine ihtiyaç duyabileceğiniz durumlar olacaktır. Kendinizi boş yere doldurmamak ve sizi destekleyen insanları da kırmamak adına saygı ve empatiyi göz ardı etmemeye çalışın.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz, kendinizi fazla yormamaya çalışın. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız yerlerde olmak için fırsat yaratabileceksiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflediğiniz gibi yaptığınız işten söz ettirebilirsiniz. Kıskanılmamak için kendinizden fazla bahsetmemeli ve bazı özel konularınızı kendinize saklamalısınız.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini fazla yormadan, sakin bir gün geçirmek sana çok iyi gelebilir. Gün içerisinde kendine öncelik vermeyi öğrenmen gerekecek. Var olan şartları daha iyiye götürebilmek için ihtiyaçlarına odaklanman şart.

13 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün özel dünyanızda dinamik bir enerji döngüsü başlatıyor. Ev cephesinde değişiklik yapmak istiyorsanız, şimdi ister fiziksel ev ortamınız, ister ev rutinleriniz, aile ilişkileriniz, hatta içsel benliğinizle olan ilişkiniz hakkında olsun, sorumluluk almak için güçlü bir hafta olacaktır. Planlasanız da planlamasanız da bu ihtiyacı hissetmeniz muhtemeldir ve bu, kişisel hayatınızın sorumluluğunu üstlenmenizle ilgilidir. Aslında, yaptığınız iyileştirmeler hayatınızın tüm alanlarını etkileyecektir. Bugün, başkalarıyla olan sorunlarınızı yumuşatmak için de iyi durumdasınız.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kombinasyon burcunuzda ilerleyen Merkür’ün konumundan dolayı, mantıksal, akılcı konulara sığınmak ihtiyacı içindesiniz. Bugün sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek isteyebilir, onlarla sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başaklar; Aile ve ev konularına odaklanmanız gereken bir dönem sizi bekliyor. Ancak partner ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Seyahat ve eğitim konularında ise yeni kararlar alabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı problemleri var. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın olmamasının nedeni sizin birtakım hatalı davranışlarınız olabilir. İşinizle ilgili ayağınıza kadar gelecek bir fırsat eski emeklerinizin eseri olacak ve sizi bir sıkıntıdan kurtaracak; üzerine düşün. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Yakın çevrenizde, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız.

13 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 13" R
Ay
Boğa
00° 23' 27" R
Merkür
Başak
19° 00' 57" R
Venüs
Terazi
26° 42' 09" R
Mars
Yengeç
09° 05' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 02"
Satürn
Balık
15° 06' 14"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 55"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 04"
Lilith
Terazi
09° 11' 40"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>