Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kafan Karışıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, anlaşılması güç endişeler içerisine girebilirsiniz. Sinirlerinize biraz olsun hakim olmanız gerekiyor. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın.

Önceliklerinizi belirleme konusunda daha dikkatli olmalısınız. Koşullara uygun hareket etmediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Sınırlara uygun hareket etmeye çalışmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uyumlu olmaya çalıştıkça zora sokulan ilişkiler, çalışmalar size istemediğiniz kararlar aldırabilir. İçten içe korksanız da, kendinizi göstermeniz gerekecektir. Bağlılık ve bağımlılık arasındaki ince çizgi tam olarak buradan başlar; bugün bazı zincirlerin koptuğunu görebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Başak burcunun insanları içinhayatlarında başarılı adımlar atabilecekleri, iletişim becerilerini kullanarak fikirlerini etkili bir şekilde ifade edebilecekleri olumlu bir gün olabilir. Ancak ilişkilerinde gereksiz detaylara takılmamaları ve esnek olmaları önemli olacaktır. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermeleri faydalı olacaktır.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanan olaylarda sakinliğini korumakta zorlanıyorsun. Biraz yalnız kalıp kafanı dinlemeye ihtiyaç duyacaksın. Geçmişten gelen hukuksal sorunlarla uğraşman gerekebilir. Boşanma aşamasında olan Başak burcuysan, partnerinin senden son bir şans istemesi kafanı karıştırabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki değişiklikleri planlarken, etkili iletişim ve güvenilirortakları önemli olacak. Yeni adımlar atarken, nitelikli ve işbirlikçi kişilerle çalışmayı tercih edebilirsiniz. Sorunlarla karşılaşsanız bile, odaklanmanız gereken noktaları belirleyip ilerlemeye devam etmelisiniz. 

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Başladığınız konulara yön kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalı durumlar olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Eğitsel konularla uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planları yaparken evrenin desteğini alacaksınız. Sebep-sonuç ilişkilerine dikkat etmeniz ve harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekli.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. İş arkadaşları ve parasal konularda ortakyaptığın insanlarla aranın gerilmemesi için daha sıcak davranman gerekebilir. Ortamı yumuşatan taraf olman gerekebilir bugün.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarıyor. Bir süre, çok fazla çaba harcamanıza rağmen hiçbir yere varamadığınızı hissedebilirsiniz ancak hataları düzeltmek ve sorunları çözmek uzun vadede size yardımcı olabilir. İnsanlarla birbirinizi anlamanın önünde engeller olduğunu kabul etmek faydalı olabilir. Yine de gün ilerledikçe mali durum, kariyer, destek ve itibar açısından mükemmel durumdasınız. Bakış açınız ve benzersiz kişiliğiniz sizi parlatır ve başkalarının size değer vermesini sağlar. Özgünlüğünüz şu anda en iyi varlıklarınızdan biridir. Daha geniş, daha olumlu hedeflere ve hayallere odaklanmak, stresi ve gerginliği azaltmanıza yardımcı olabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Ani ve atak davranışlar size uymayan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlışlıkları daha sonra düzeltemeyebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve yurt dışı alanlarında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yaşamanız gereken sıradışı olaylar gündem kazanacak. Heyecanlı ve enerjik davranarak, sevdiğiniz kişiyi etkilemek isteyeceksiniz. Bugün onunla canlı bir performans yakalayacaksınız. Geçmişi artık geride bırakmalısınız.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 43" R
Ay
Koç
28° 43' 52" R
Merkür
Başak
18° 48' 34" R
Venüs
Terazi
26° 34' 01" R
Mars
Yengeç
09° 01' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 37"
Satürn
Balık
15° 06' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 20"
Lilith
Terazi
09° 10' 56"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>