Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabırsızsın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz geriye çekilmek isteyebilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Duygularınızı biraz gizlemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Gelişmeler üzerinde yoğunlaşma şansınız bir hayli fazla. Kendinizi her türlü şarta hazır hissetmeye başlıyorsunuz.

Elinize geçen maddi gücü daha iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Empati yapmanız zorlaşabilir. Baskı altında kaldığınızı, fazla sorumluluk yüklendiğinizi düşünebilirsiniz. Bunları konuşmak, çözmeye çalışmak yerine kendi kendinize problem yaşamak iyi bir fikir değildir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye odaklanmalısınız. İletişim becerilerinizi kullanarak etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabilir ve çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda, sağlığınıza dikkat etmeniz ve beslenme alışkanlıklarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bugün kendinize zaman ayırın ve içsel dengeyi sağlayıcı aktivitelere yönelin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan Başak burcuysan, partnerinle evlenme kararı alabilirsiniz. Bu haberi ailelerinizle paylaşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabanın sana gelmek istemesi tüm planlarını alt üst edebilir. Planlarını iptal ettiğin için üzülsen de karşındaki kişiye bir şey yansıtmıyorsun.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel hedeflerinizin başkaları tarafından nasıl göründüğüne dikkat edebilirsiniz. Bu size geri adım atmak için değil, ileriye doğru daha sağlam adımlar atmak için yardımcı olacaktır. Hislerinizi ve becerilerinizi paylaşmanız, hem kendinizi daha iyi tanımanıza hem de yeni fırsatlar keşfetmenize yardımcı olabilir. Dürüst ve açık olun.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer cephesinde çalkantılar yaşanması muhtemel. Şu anda olan pek çok şeyin olması, yeni fırsatlara çoğu insandan daha hızlı uyum sağlamanız için lehinize çalışacaktır.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklentilerinize göre bir planlama yapmalısınız. Bugün kendi halinizde kalarak ve sadece sorumluluklarınızı düşünerek bir rota belirlemek iyi bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Kaldığınız yerden, daha iyisiyle ilerlemek verdiğiniz mücadelenin yönünü ve içeriğini değiştireceği için sizi etkileyen durumları da değiştirmiş olacaksınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün iletişimlerinizde her zamankinden daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Stresi azaltan özel aktivitelerle olumsuz düşünceler ve duygularla başa çıkabilirsiniz.Büyük düşünme ve önemli bir proje için işe girişme zamanı. Daha fazla özgürlük, hareket alanı veya karar verme arzunuz, şartlarınızı çok zorlarsa yıkıcı olabilir ancak sizi özel, benzersiz ve girişimci bir şey yapmaya da motive edebilir. Büyümek ve gelişmek istiyorsunuz ve bunu gerçekleştirmeye hazırsınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız. Elinize ilginç fırsatlar geçiyor.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ancakhayatınızdaki yoğunluk bazı sorunlara neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, kaosa düşebilirsiniz. Sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>