Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabrın Tükeniyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacaksınız. İlişkinize odaklanma konusunda da herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması önemli. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Sahip olduğunuz enerjiden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Sahip olduğunuz mesleki gücü en iyi şekilde yönetmeniz gerekiyor. Gelişmeler zaman zaman tadınızı kaçıracak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Fırsatları değerlendirme noktasında daha sabırlı olmaya çalışın. Olumsuzlukları da gözünüzde büyütmemeniz gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular ve kişisel değerler ön planda olabilir. Finansal durumunuzu gözden geçirmek ve bütçenizi dengelemek için iyi bir gündesiniz. Kendinizi güvende hissetmek, mutlu etmek için ihtiyacınız olan ya da istediğiniz bir şeyleri alabilirsiniz; yaşamınızı sınırlamayın.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özellikle detaylara ve düzenlemelere odaklanmak isteyebilirsiniz. Mantıklı ve disiplinli bir yaklaşımla işlerinizi düzene koyabilir, zihinsel açıdan daha net ve odaklı olabilirsiniz. İş hayatınızda verimli ve planlı bir gün geçirebilirsiniz. Fakat kendinizi fazla eleştirmekten uzak durmaya çalışın ve içsel dengenizi korumaya özen gösterin. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak kendini huzursuz hissediyor olabilirsin. Hayatın yoğun temposundan uzaklaşmak için kendine daha fazla zaman ayırmak isteyeceksin. Yakın bir arkadaşının tavsiyesiyle meditasyon yapmak isteyebilirsin. İş hayatında sabrın tükenme noktasına gelebilir. Karşındakiyle sert konuşmalar yapabilirsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize kurt düşüren durumlar olabilir, şüphe ettikleriniz varsa netleşebilir. Aldığınız duyumları teyit etmekle beraber bunlara bir tepki vermekte aceleci olmamalısınız. Yaşananları kendi içinizde sindirerek, değerlendirerek daha sakin ve makul bir yerden bakabilirsiniz; hislerinizi aceleye getirmeyin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Alışveriş yapacaksanız bugün daha kararlı bir tavır içinde olmalısınız. Kimi zaman destek arıyor olabilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bakımınıza önem verdiğiniz gibi bugün başkalarına da yardımcı olabilir ve pratik çözümlerinizle adeta arkadaşlarınızın gününü kurtarabilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamak, sadece gerekenle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugüne kadar dikkatinizi dağıtan pek çok unsurla mücadele etmiş olabilirsiniz. Ama bugün mücadelenizin yönünü bu unsurlara değil, kendinize odaklanarak değiştirdiğinizde her şeyin değiştiğini görebilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün pratik seviyelerde iz bırakmak için iyi bir konumdasınız ve yeni fikirler konusunda oldukça hevesli hissediyorsunuz. Para vemeseleleri heyecan verici olabilir. Biraz rekabetçi hissedebilirsiniz, bu da size mükemmelleşmek ve gelişmek için gerekli motivasyonu sağlar. Zamanınızı daha iyi yönetmenin yollarını bulmanız gerekebilir. Bugün ilerleyen saatlerde kendi başınıza olmak veya biraz daha fazla dinlenmek isteyebilirsiniz ancak sosyal ortamlarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. İnsanların ihtiyaçlarınıza duyarlı olduğu bir zaman olmasa da önemli düzenlemeler yapmak için yeterince yavaşlamak adına iyi bir zamandır.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilirler. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor. Bazen zorlanıyorsunuz..

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlarınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 50' 01" R
Ay
Yengeç
24° 05' 53" R
Merkür
Akrep
15° 26' 49" R
Venüs
Yay
07° 11' 20" R
Mars
Yengeç
25° 39' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 17" R
Satürn
Balık
13° 08' 27"
Uranüs
Boğa
26° 12' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 15"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Terazi
12° 53' 21"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>