Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bugüne Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Huzuru ve mutluluğu tamamen elinizde bulundurma şansınız var. Doğru olduğuna inandığınız adımlar attığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gün.

Yapılması gereken her ne varsa onun üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Daha derin düşünceler içerisine girmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyata dayalı sorunları kafanıza çok fazla takacaksınız ki bu da etrafınıza karşı düşünceli görünebileceğiniz anlamına geliyor. Sorunları çok fazla takmamanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dilinize hakim olmanız gerekebilir. Net olmak isterken kırıcı olabilirsiniz ya da kırılan siz olabilirsiniz. Baskın gelmek, fikrinizi dikte etmek yerine neden bunu savunduğunuzun mantığını anlatmaya çalışın; yapıcı çözümler geliştirmek önemlidir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara odaklanmak ve planlarınızı titizlikle uygulamak önem kazanıyor. Sabırlı ve düzenli bir şekilde ilerlemeniz gereken bir gün olabilir. Ayrıca, ailenizle daha fazla vakit geçirmek veya evinizle ilgilenmek de bugün size iyi gelebilir. Kişisel gelişim konularına yönelerek kendinizi geliştirmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirmek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Proje bazlı bir işte çalışan Başak burcuysan, emeklerini kimsenin heba etmesine izin vermeyeceksin. Hayal ettiğin hayata ulaşmak için gece gündüz demekten çalışmaya devam edeceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış Başak burcuysan, geçmişi düşünerek hayatına devam etmek istemeyeceksin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi yaşam standartlarınızı iyileştirmek ve bağımlılıklarınızdan arınmak için hırstan ziyade heyecanla hareket etmelisiniz. Çevrenizdeki olumsuzlukları ve ilişkilerinizi dikkatlice değerlendirin, fevri çıkışlardan kaçının. Sosyal, duygusal ve günlük yaşamınızı dengede tutacak yeni planlar yaparak uzun vadeli mutluluk ve rahatlık elde edebilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel açıdan oldukça verimli bir hareketli olabilirsiniz. Yakın çevreniz kardeşlerle ilgili konular ve ziyaretler de gündeme gelebilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Karar almakta gecikmediğinizden emin olun.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlerin yorucu geçmesi dikkatinizi ve motivasyonunuzu bozabilir. Bunun temelinde hangi işlerin yattığını düşünmek kadar hangi tutumlarınızın yattığını da görebilmelisiniz. Kendinizi bile isteye düşürdüğünüz durumların niteliklerine ve içeriklerine odaklanırsanız pişmanlık ya da yorgunluk yerini keyifli ve verimli çalışmalara bırakabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güçlü hisler ve arzular ortaya çıkıyor, sevgili Başak. Sınırlayıcı bir durumdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz veya hayalleriniz zihninizi meşgul ediyor ve yenilenmeye odaklanmış durumdasınız. Günün enerjileri bir hedefi veya hayali gerçekleştirmenin olası yollarını keşfetmek için ideal. Bağlantılar kurmak ve tatmin edici etkileşimler için iyi durumdasınız. Yüksek mevkilerdeki insanlar size olumlu bakıyor veya görevlerinizi yerine getirmek daha keyifli geliyor. Kendinizi olumlu ve geleceğe odaklı hissediyorsunuz. Ayrıca, özellikle para,ve çalışma konusunda bolca fikir üretme zamanı. Hangi uğraşların en değerli olduğuna dair keskin bir altıncı hissiniz var ve sizi yanıltmıyor!

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır. Bugünlerde yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve oldukça kaprisli oluyorsunuz, dikkat...

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili başaklar, bugün eğitim hayatınız, seyahatler veya ticari gündemde olabilir.. İlişkilerinizi sağlam temele oturtabileceğiniz günlerdesiniz.. Kararlarınızı uygulamaya rahatlıkla geçebilirsiniz. Parasal anlamda beklediğiniz pozitif gelişmeler bugün gündeminizde olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz her zaman kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu gün.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 49' 11" R
Ay
Yengeç
23° 55' 08" R
Merkür
Akrep
15° 25' 34" R
Venüs
Yay
07° 10' 19" R
Mars
Yengeç
25° 38' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 19" R
Satürn
Balık
13° 08' 29"
Uranüs
Boğa
26° 12' 50"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 06"
Lilith
Terazi
12° 53' 16"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>