Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatına Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündüklerinizi uygulamak isterken birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorun oluşmamasına da dikkat etmelisiniz. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey çözüme kavuşabilir.

Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün. Canınızı sıkabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzlukların geride kalmasını sağlayabildiğiniz takdirde pek sorun yaşanmayacak. Bilinçli harcamalar yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakımınıza ve kendinize odaklanma konusunda verimli bir gündesiniz. Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızın farkında olmak, üzücü değil aksine iyileştiricidir. Bakım yapacağınız küçük değişimler, alacağınız bazı haberler bunu size ispatlayacaktır. Kendinizden vazgeçmeyin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunu bekleyenler için pratik yaklaşımlar ve analitik düşünme yeteneklerini kullanma gereği olabilir. Detaylara odaklanarak işlerinizi planlamanız ve organizasyon becerilerinizi kullanmanız faydalı olabilir. Ayrıca, sağlık ve beslenme konularına dikkat etmeniz de önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapmak isteyen Başak burcuysan, bugün geniş çaplı bir araştırma yapmak isteyecek olabilirsin. Sektörde tecrübesine güvendiğin bir kişinin sana yapacağı yönlendirmeler daha planlı hareket etmeni sağlayacak. İlişkisi olan Başak burcuysan, sevgilinle güzel bir tatil organize edebilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyada ya da çevrenizde tanıdığınız kişilerin hayatınız için önemli bir nokta oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Herkesin çabasının farklı konular için olduğunu unutmamalısınız. Sizinle aynı kaygıları, amaçları taşımayan kişileri örnek alarak motivasyonunuzu düşürmeyin; bugün kendiniz için yapabileceklerinize engel olmayın. 

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Yetenekli olduğunuz konularda şanslı olabilirsiniz. Ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Eğitsel konularda stresler yaşanabilir. İfadelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Bazı içsel süreçler yaşayabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi biraz daha dingin ve ağırlaşmış hissedebilirsiniz. Bu durum ise kendinizi bazı meselelerden soyutlamanıza sebep olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışırken, hayata dair tecrübeler edinirken bazen yorulabilirsiniz. Herkes için normal olan bu durum karşısında sizin normal olmayan tepkiler vermeniz hoş karşılanmayabilir. Uzun süre hayatınızda kalmasını istediğiniz konuları, özellikle hukuksal girişimlerinizin sonuçlarını anlık bir aksiyonla riske atmamalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimsel yanınızı ortaya çıkarıyor, sevgili Başak. Gün sizi bir anlaşmaya varmaya veya makul bir zihin çerçevesine girmeye konumlandırıyor. Her zamankinden daha fazla ilgi ve odaklanma olabilir. Her zamankinden daha fazla etki yaratıyorsunuz. Enerjiler oldukça rahat hissettiriyor ancak tüm kelimeler ağzınızdan niyet ettiğiniz gibi çıkmayabileceği için söylediklerinize daha fazla dikkat etmeniz iyi bir fikirdir. Bugün geçmişinizden insanları çekmek veya geçmiş konuları yeni bilgilerle gözden geçirmek için iyi bir zaman olabilir. Gün, keyifli konuşmaları ön plana çıkarabilir. Kişisel planlar veya sağlıkla ilgili bir konuda yeni ışık parlayabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz.. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğuntemponuz sizi yorgun düşürüyor ve olumsuz etkiliyor.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık kendinize yatırım yapmanızın zamanı geldi sevgili başaklar. Öncelikle bir iç dünyanıza çekilin, hayallerinize odaklanın. Küçük de olsa bir yerlerden başladığınızda o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Şans bu aralar sizinle.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma temponuzu dinamik tuttuğunuz müddetçe, başaramayacağınızyok. Bugün, Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda bir takım yenilikler içinde olacağınızı gösteriyor. İstekleriniz konusunda aşırılık yaşayabilirsiniz. Daha sakin davranmalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>