Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylara Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Kişisel sorunların ilişkinize zarar vermemesini sağlamanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki olara kendinizi toparlamakta zorlanmayacaksınız. Her türlü olumsuzluğun son bulmasını sağlamanız gerekmekte. Dikkatli olmayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi anlamda kendiniz köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki aksaklıkları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş anıların ve duyguların ruhunu, zihnini, bedenini şifalandırabilir ya da hasta edebilir. Senin şifalanman gerekiyor. Daha sonra canının istediği her şeyi yapabileceğini anlayacaksın bu sayede. Atalarından beri gelen karma borçların ve kullanmadığın enerjilerin sana ağır gelmiş olabilir. “Onların hepsini evrene gönderiyorum ve yerine sadece sevgi kabul ediyorum” diyebilirsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, finansal konular ve maddi hedefler üzerine odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirip tasarruf stratejileri oluşturun. Maddi istikrarı sağlamak için kararlılıkla çalışın.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara odaklanmanız işlerinizin yavaş ilerlemesine neden olabilir. Rutin görevleri tamamlamak ve geleceğe dönük planlar yapmak için harika bir zaman! Kronik hastalığınız varsa sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bugün düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı yemekler seçmek ve stresten uzak durmak için adımlar atabilirsiniz. Estetiğe olan ilginiz artabilir, bu konuyla ilgili bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta pek çok değişken olması standartlarınızı da değiştirecektir. Başınız sıkıştığında klasikyöntemleri ya da fikirlere gitmek yerine yaşadığınız zamana, eğitiminize ve bilgi birikiminize uygun çözümler üretmeye çalışmalısınız. Size bir konunun fayda sağlaması için o konuyu hayatınızda somut hale getirmelisiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz. Kişisel konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bekleyici konumda kalmak, kişileri ve olayları yargısız bir şekilde dinleyebilmek önemli olacak.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini ifade etmekte zorluk çekebilirsin. İçinden geldiği gibi davranmak daha iyi olacak. Ama kalp kırmamaya dikkat etmelisin. Kaba şeyler söylemekten kaçınmak, kalp kırmamaya çalışmak insanlardan daha çok saygı görmeni sağlayacak.

9 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün siz enerjinizi geri kazanırken ve kendinizi yeniden yönlendirirken, arka planda kalmanızı öneriyor. Eğer işler planlandığı gibi gitmezse gerginlik veya sabırsızlık yaşanabilir. Hayatınızdaki birisininkilerle çatışan veya korkuları tetikleyen mali durum, değerler ve fikirlerle ilgili çatışmalar veya hayal kırıklıkları mümkündür. Kırgınlıklar ortaya çıkabilir ve sonunda gerçekten almak istemeyeceğiniz yanıtlar için baskı yapıyor olabilirsiniz. Mümkünse yoğun duyguları yapıcı bir şekilde kullanın veya bunu hayatınızı iyileştirmek için sorunlu takıntıları çözmeyi hedefleyin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz ancak maddi açıdan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca partnerinizin desteği sizinle olacak. Ani seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz ancak bu durum harcamalarınızı arttırabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ortaya çıkan sorunlar yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri düşünmeden söylemeyin. Aslında bugünden itibaren moraliniz yükselmeye başlıyor. Böylece sorunları fazla dert etmeyeceksiniz. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar. Fazla harcamalarınız var. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Baharatlı yiyeceklerden uzak durun.

9 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 27" R
Ay
Boğa
15° 03' 30" R
Merkür
Başak
20° 51' 37" R
Venüs
Terazi
27° 54' 47" R
Mars
Yengeç
09° 38' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 35"
Satürn
Balık
15° 01' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 16"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 38"
Lilith
Terazi
09° 18' 16"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>