Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aksiliklere Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Sabırlı olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Ufak tefek farklılıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmamak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmak sizin açınızdan çok daha iyi olacak. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda karşınıza ufak tefek engeller çıkacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Doğru adımlar atmanın her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şey sizin istediğiniz gibi olabilir.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün önemli kararlar almak için uygun bir gün olmayabilir. Biraz geri çekilip düşünmek ve plan yapmak için zaman ayırmanız gerekebilir.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Başak burcuysanız, evladınızın geleceği için kaygılanabilirsiniz. Bu durum alternatif seçenekler yapmanıza neden olabilir. Yakın arkadaşınızın, yeni çevrelere dahil olmasıyla, sizden uzaklaştığını fark edeceksiniz. Telefon, bilgisayar gibi teknolojik cihazlarınızda problemler ortaya çıkabilir. Evcil hayvanınız varsa, sağlık durumuyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız ana odaklanamamak işinizde ve diğer uğraşlarınızda sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Bazen düşüncelerinize ket vurmak, beklentilerinizi gerçeklik ve olabilirlik üzerinden yeniden değerlendirmek size daha çok fayda sağlayabilir. Henüz olmamış ya da gelmemiş olan yerine, var olan gündemlerinizde gelişme kaydetmek sizi daha çok mutlu edecektir.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ilerleme arzun devam ederse birya da hobi arayışına dönüşebilir. Ruhsal ve duygusal bir büyüme yaşıyorsun. Kaçırılan bir fırsat varsa da hoşnutsuzluk ve sıkıntıları atlatıyorsun çok yakında. Gözlerini fırsatlar için daha iyi açmalısın. Ayrıca gözden geçirilmesi gereken olaylar var hayatında. Gerçekleri doğru değerlendirip yeni bir yönde hareket etme zamanı gelmiş olabilir senin için.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlara karşı daha anlayışlı olman gerekecek. Onları anlamak için daha istekli olmak sana değer katacak. Halden anladığını gördüklerinde seninle daha çok şey paylaşabilirler.

11 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilham alabilir ve motive olabilirsiniz. Yeni fikirlerle ve güzel duygularla dolusunuz ve kendinize inanıyorsunuz. Şimdi bağlantı kurmaya ve paylaşmaya çok daha fazla ilgi duyuyorsunuz. Aynı zamanda daha sakin, daha uyum odaklı bir tavrınız var. Kendi daha çekici özellikleriniz vurgulanır ve fark edilir. Hayatınızda zevke, nezakete ve sevgiye daha güçlü bir odaklanma var. Doğal çekiciliğiniz herkesin görmesi için ortaya çıkıyor; aynı zamanda duygularınız konusunda daha netsiniz ve duygularınızı daha ifade edici ve açık hale getiriyorsunuz. İnsanlar sizi ilginç ve merak uyandırıcı buluyor.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Önemli karar aşamasında olmanıza rağmen olayların gelişmesini beklemenizde fayda var.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjiniz yüksek olacak. Kişisel gelişim, eğitim, seyahat konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aşk yaşamınızda şanslı etkiler var. Hissettikleriniz, karşınızdaki insan tarafından algılanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Mesleğinizle ilgili ileriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. Fakat bu kararlar için çok aceleci davranıyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz elinize geçirdiğiniz bu fırsatı da kaçırabilirsiniz, sabırlı olmaya çalışın.

11 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 51" R
Ay
Boğa
15° 09' 35" R
Merkür
Başak
20° 52' 24" R
Venüs
Terazi
27° 55' 17" R
Mars
Yengeç
09° 39' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 36"
Satürn
Balık
15° 01' 50"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 37"
Lilith
Terazi
09° 18' 19"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>