Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hassasınız Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin sizi pek anlamadığını düşüneceksiniz. Sizi huzursuz edebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Çözümler konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Değiştirmek istediğiniz şartlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da bir hayli fazla. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlarla karşılaşacaksınız ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unumamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanların sizi tedirgin etme ihtimali var. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Ufak tefek sorunları gözünüzde çok fazla büyütmekten de kaçınmanız gerekmekte. Kendinizi boş yere yıpratmaya devam edecek olursanız, her şey daha karmaşık olabilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyer alanındaki planlarınızı gözden geçirin ve hedeflerinize doğru ilerlemek için gerekli adımları atın. Dikkatli ve organizeli olmanız önemli. Yeni projeler için cesur olun.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysanızyerinizdeki titiz davranışlarınız, bazı arkadaşlarınızla aranızda problem yaşanmasına neden olabilir. Sorumluluklarınızın günden güne artması, sizi stresli bir ruh haline sokabilir. Henüz yeni ayrılanlardansanız, eski sevgilinizin sizi sosyal medya üzerinden takip ettiğine dair bir işaret alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın bir akrabanız ya da arkadaşınızla ilgili sağlık sorunları gündeminizi değiştirebilir.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık konusunda seçici olmak, sizi seçtiğiniz insanlara daha fazla bağlayabilir. Elinizdekinin kıymetini bilmek isterken kendi kıymetinizi geri plana düşürmediğinizden emin olmalısınız. Zihninizde sıkça dönen konuların sizi başka konuları düşünmekten alıkoyduğunu daha fazla görmezden gelmeyin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişim gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Teknik konularda zorlanabilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki size kötü gelen insanları hayatınızdan çıkartmak için ciddi kararlar alabilirsiniz. Aşk planları odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç ummadığın bir arkadaşından güzel bir haber alabilirsin. Onunla beraber güzel zaman geçirmek ikiniz için de iyi olacak. Birlikte değişik etkinliklere katılmak arkadaşlığınızı geliştirmeniz için yaralı olacak.

12 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, yaptığınız her şeyin eğlenceli olacağı günlerden biri olabilir. Olumlu kalırsanız her şeyi yaparken iyi vakit geçirebilirsiniz! İyi şansa ve baskıya maruz kalmamaya hakkınız olduğunu hissetmelisiniz ve sahip olacağınız şey de tam olarak budur. Şimdilik sıkıcı işleri bir kenara bırakın ve ayak işlerini unutun. Bu, programınızı temizlemenin ve günün sizi götürdüğü yere götürmesine izin vermenizin zamanıdır. Şu anda üzerinizde çok fazla baskı yok, bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanın. Söylemeniz gerektiğini düşündüğünüz bir şey varsa bunu yüksek sesle ve gururla söyleyin ve bazı insanların mutlu olmayabileceğinden en ufak bir endişe duymayın. Başkaları kadar sizin de görüşlerinizi almaya hakkınız var, bu nedenle duygularınızı duyurun.

12 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Maddi konular canınızı sıkacaktır.

12 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjiniz yüksek olacak. Kişisel gelişim, eğitim, seyahat konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden sevgilinizi kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntınız geçici, yakında maddi rahatlama var. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

12 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>