Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sadeleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, davranışlarınızda daha sabırlı olmaya çaba göstermelisiniz. Huzursuzlukları tamamen ortadan kaldırma şansınız mevcut; ancak bunun için zamana ihtiyaç duyduğunuzu unutmamalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz takdirde sorun yaşamazsınız.

Başak burcu bugünve kariyer alanında, mesleki olarak ufak tefek olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunların üstesinden gelme şansınız var. Kendinize güvenmelisiniz ve bu güveni etrafınızdaki insanlara net bir şekilde yansıtmalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Koşullara uygun adımlar attığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı bilmelisiniz. Kontrollü olmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bireysel ya da grup halinde yaptığınız işler konusunda yeni planlamalar gündeme gelebilir. Bunların gündelik akışınızı olumsuz etkilememesi, hatta desteklemesi için esnek olmayı ve kendi hedeflerinizle birleştirmeyi öğrenmelisiniz. Ne için bu işe başladığınızı, sizi bu koşullara neyin ittiğini hatırlamalısınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için adeta bir motivasyon ve enerji patlaması yaşanabilir. İş hayatınızdaki projelerde ve görevlerde hızlı ilerleme kaydedebilir, detaylara daha hâkim olabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinizde de oldukça aktif olabilir, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde şeffaf ve açık olmanız, yaşanabilecek olası problemleri kolayca çözmenize yardımcı olacaktır. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyici aktivitelere yönelebilir, iç huzurunuzu sağlamlaştırabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve hedeflerinize biraz daha yaklaşmak için gerekli adımları atmaya cesaretlenebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında sadelik ve düzen organize etme isteğin artıyor; bu istek ilk olarak evine yansıyacak. Tadilat işleriyle haşır neşir olacağın bir günün içindesin. Yakın bir arkadaşının doğum günü gerekçesiyle, yoğun bir gün geçirebilirsin. Ailesiyle birlikte yaşayan bir Başak burcuysan, kardeşinin sorumluluk almayan davranışları seni bir hayli yıpratabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç yoktan var olmak kolay değildir. Bir ortamda, dijital platformda kendinizi ispat etmeye çalışırken hız yerine istikrarın önemli olduğunu unutmayın. Hayat felsefeniz olarak gördüğünüz konulara, işlere ve düşüncelere gerektiği önemi verip vermediğinizi analiz etmek için iyi bir gündesiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle ilgili konular çocuklarla ilgili işlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra ise çaba sarf etmeniz ve pratik davranmanız gereken durumlar olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde sekteye uğrayabilir tıkanmış noktaları açmakta problem çekebilirsiniz. İşinizde münakaşadan kaçınmalısınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fiziksel yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Kilonuz, saçlarınız, giyim tarzınız ve hatta bazı hareketlerinizi değiştirmek zor gibi görünse de basit ve yeni alışkanlıklar bunu kolaylaştırabilir. En son ne zaman kendinizi eleştirmediğiniz bir duruşta olduğunuzu düşünün ve o zamanları şimdiki zamana uyarlamaya çalışın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bazı noktalarda tam olarak anlaşıldığınızı hissetmeyebilirsiniz ancak aynı zamanda şu anda tetiklenen herhangi bir yanlış anlaşılma veya hassasiyet daha fazla anlayış ve içgörü için fırsatlar açabilir. Gün ilerledikçe iletişimlerinizde özellikle iyi ve oldukça sıcak görünüyorsunuz, bu da anlamlı fırsatlar yaratabilir. Tatmin edici, destekleyici veya cesaretlendirici sözlerin etkisinde olabilirsiniz. Neredeyse her şeyi hoş gösterme yeteneğinizle iletişimleriniz kolaylıkla akabilir. Kendinizi yaratmak, paylaşmak ve ifade etmek her zamankinden daha doğal görünüyor. Fazla enerjiniz için uygun çıkışlar bulursanız oldukça motive ve kendinize güvenebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konusunda biraz sorumsuz davranıyorsun, çok dikkatli olmalısın. İyikararları vermelisin ve senin kadar şanslı olmayanlara da kazandıklarından paylaşmalısın. Aslanda işler yoluna giriyor, seni zorlayan bir durum da sona eriyor. Seyahate çıkmak istiyorsan tam zamanı, iyi yolculuklar.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgili şans ve kariyerinizde önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 20' 08" R
Ay
Yengeç
17° 35' 52" R
Merkür
Akrep
14° 41' 42" R
Venüs
Yay
06° 35' 08" R
Mars
Yengeç
25° 26' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 42" R
Satürn
Balık
13° 09' 36"
Uranüs
Boğa
26° 13' 54"
Neptün
Balık
27° 40' 54"
Plüton
Oğlak
29° 40' 20"
Chiron
Koç
20° 49' 25"
Lilith
Terazi
12° 50' 02"
True Node
Koç
06° 23' 43"
Son Güncelleme : 23/10/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>