Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şans Senden Yana Olacak Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Şu anda çok ciddi ve durgunsunuz, kişiliğinizi ve kişisel gücünüzü geliştirmeyi amaçlayan stratejiler ve hesaplamalar yaptığınız için düşüncelere dalmışsınız. Ama belki de etrafa bakıp nelerin olup bittiğini görmeniz gerekiyor. Birçok insan sorumsuzca davrandı. Bununla birlikte, katkıda bulunacak dahiyane fikri olan biri olabilir. Bu katkı şaka yollu karşınıza çıkabilir, o yüzden dikkat edin!

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

İçindeki savaşçı bugün kendini gösterecek. Kılıcın oldukça keskin ve bunu dikkatlice kullandığına emin olmalısın. Ölümcül zehir harika bir yardım unsuru da olabilir; büyük bir engel de; tamamen nasıl kullandığına bağlı. Bu enerjiyi istediğin şeylerin peşinden gitmek için kullanmalısın. Ama seni hedefine götüren yolda birkaç köprü yakmamaya dikkat et.Bugün teşvik edici enerjiler size felsefe, bilim ya da ruhsal konular hakkında ilham verebilir. Bilginizi artırmak için kitap okumaya, kurslara katılmaya ya da uzun sohbetlere dalmaya karar verebilirsiniz. Sezgileriniz artacak ve bu yolla bahsi geçen konuları daha iyi idrak edebileceksiniz. Peşlerinden gitmeyi bırakmayın. Hatta bir noktadan sonra kendinizi, bunlar hakkında insanlara bir şeyler öğretirken bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

14 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yaşamınızda farklılık arayışınız artabilir. İş hayatı ve sağlıkla ilgili iyileştirme çabası içinde olabilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermekte zorlandığın konularda bugün şans senden yana olacak. Sosyal çevrende arkadaşlarınla istemediğin tartışmaların içende olabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, maddi konularda eşine daha fazla destek olmak isteyeceksin. Akşam saatlerinde kişisel bakımın için harcamalar yapabilirsin.

14 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişiliğinize dokunan her kelimeye sert cevaplar veriyorsunuz. Sizleri gereksiz eleştiren ve tek amacı düzeninizi bozmak isteyen kişileri çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Sizi daha önce hiç olumlu eleştirmemiş kimsenin yorumlarına kendinizi heba etmeyin.

14 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Belki bazı korkuları aşmak gereği var. Psikolojik açıdan sizi test edebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayırlı olduğunu sezgilerinizi le anlayabiliyor ve mantığınız ile de bu konunun içinden kolaylıkla çıkabiliyorsunuz.

14 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Hareketsiz oturmak ve hiçbir şey yapmamak için biraz zaman ayırın. Bazen sadece sessizlikle baş başa kalmak istersiniz. Bu isteğe karşı koymamalısınız.

14 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Bugün çelişkiler söz konusu dikkatli olun. Partnerinizin isteklerine önem vermelisiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünkü ana eğiliminiz, yalnız çalışmak yerine grup çalışmalarına ve işbirliğine yönelmek olacaktır. Bu, sosyal yönünüzü büyük ölçüde tatmin etmekle kalmayacak, aynı zamanda işlerinizin sizi çok yormadan bitmesini de mümkün kılacaktır.

14 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyorsunuz ve bu aralar sadece kariyerinize odaklanmak istiyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için vitamin ve mineral bakımından zengin yiyecekleri tercih edin.

14 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünü iyi değerlendirmeli ve kariyer hedeflerinize adapte olmalısınız. Amaçlarınıza ulaşmak için üstlerinizle görüşebilir ve onlara planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında. İş yaşamınızdaki performansınız üstlerinizin gözünden kaçmıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak. İyi planlarla bol gelir sağlamanız mümkün. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

14 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 49' 22" R
Ay
Boğa
14° 02' 36" R
Merkür
Başak
20° 43' 53" R
Venüs
Terazi
27° 49' 42" R
Mars
Yengeç
09° 36' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 20"
Satürn
Balık
15° 02' 10"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 48"
Lilith
Terazi
09° 17' 48"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>