Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişime Açıksın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal dengeleri zorlamaktan kaçınmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. İlişkinizden yana var olan tüm sorunları da geride bırakmaya çalışın. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu alanda elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Finansal olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Abartılı harcamalar gerçekleştirmeye meyillisiniz. Tutumlu olmadığınız sürece daha fazla sorun yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ilişkilerde geçmişi sorgularken mantığınızı da göz ardı etmeyin. Gerçekleri yansıtmayan bilgilere karşı teyit ve araştırmaya önem vermeli, gereksiz endişeler yerine mevcut durumu iyileştirmeye çalışmalısınız. İçsel olarak sizi kıran, özgüveninizi zedeleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz; bunları şimdi iyi anlamak ilerleyen günlerde rahat etmenizi sağlayabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcundakilere sağlam bir karar alma ve ilerleme kaydetme fırsatı sunuyor. Bugün, mantıklı ve detaycı doğanız sayesinde önemli adımlar atabilir, hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Ancak, aşırı detaycılıktan kaynaklanan endişelere kapılmamaya özen göstermelisiniz. Bugün, içsel dengenizi koruyarak kararlarınızı net bir şekilde alabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Başak burcuysan, partnerinle hafta sonu için plan yapmak isteyebilirsin. Fakat ortak bir noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Bugün yeni bitkiler satın alarak balkonunda birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Toprakla uğraşmak seni her zaman rahatlatıyor ve sakinleştiriyor.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınıza ve kendinize odaklanma konusunda verimli bir gündesiniz. Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızın farkında olmak, üzücü değil aksine iyileştiricidir. Bakım yapacağınız küçük değişimler, alacağınız bazı haberler bunu size ispatlayacaktır. Kendinizden vazgeçmeyin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddiyatınızda bir miktar tıkanıklık hissetseniz de kendinizi toparladığınızda bu sorunu kolayca çözebileceksiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birinin yarasını sarmak, ihtiyacı olana el uzatmak sizin temel değerlerinizden olabilir. Farklı sebeplerden bunu yerine getiremediğiniz durumlar söz konusu olsa da bugün bunun için bir telafi şansınız doğabilir. Kendinizi çaresiz ve cesaretsiz hissettiğiniz anlarda çözümü başkalarının ifadelerinde ve gündemlerinde bulabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayata daha iyimser ve girişimci bir gözle bakma zamanı. Her zamankinden daha büyük düşünüyorsunuz, olasılıkları değerlendiriyorsunuz. Bu kesinlikle yüksekten uçma zamanı olsa da daha fazlası her zaman daha iyisi olmadığı için aşırıya kaçmaktan kaçınmak önemlidir. Direksiyonu kontrol altına aldıktan sonra, kendi cesaretinizi ve güçlendirici olan gelişme, ilerleme ve mükemmelleşme arzunuzu fark etme zamanı. Siz kendinizi keşfedip ortaya koydukça, insanlar sizi kesinlikle fark edecektir!

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sakin olun ve mutlu başlayan gününüzü cehenneme çevirmeyin. Koşulların sizi zorladığı davranış şekilleri ile duygusallık arasında kalabilir; çelişkiler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda gizlilik sizi çekici kılabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile konularıyla ilgili süreçlerde gizli destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, huzursuzsunuz. Gereksiz hırslara yenik düşmemelisiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 45' 27" R
Ay
Yengeç
23° 06' 42" R
Merkür
Akrep
15° 19' 56" R
Venüs
Yay
07° 05' 48" R
Mars
Yengeç
25° 37' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 30" R
Satürn
Balık
13° 08' 37"
Uranüs
Boğa
26° 12' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Terazi
12° 52' 51"
True Node
Koç
06° 23' 19"
Son Güncelleme : 23/10/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>