Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Başlangıçlar Kapıda Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da mutluluğa ulaşmakta zorlanmayacaksınız.

Birlikteyaptığınız kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmalısınız. Amaçlarınıza uygun harcama yaptığınız sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kişisel izlerinizi taşıyan işlere göz atabilir ve gözlemleriniz üzerinden değerlendirme yapabilirsiniz. Bu gözlemleri geliştirmeye odaklanın. Çocuklarınızdan ve sevdiklerinizden, sizinle ilgili geri bildirim vermelerini isteyin ve duyacaklarınıza karşı açık olduğunuzu önce kendinize sonra da onlara gösterin.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcu olarak, detaylara odaklanma yeteneğinizi kullanmanız gereken bir gün olabilirsiniz. İş veya projelerinizde titizlikle çalışmak, hataları önlemek ve mükemmeliyetçi yaklaşımınızı ortaya koymak için büyük bir fırsatınız var. Ayrıca sağlık ve beslenme konularında da kendinizi geliştirmek için çaba sarf etmelisiniz. Bugün sağlığınızı önemseyerek, düzenli egzersiz yapmak veya beslenmenize dikkat etmek sizin için faydalı olabilir. İletişim konularında da dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü ayrıntılarda veya detaylarda hata yapabilirsiniz. Ancak disiplinli ve organize bir şekilde hareket ettiğinizde başarılı olacağınızdan emin olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırarayan bir Başak burcuysanız beklediğiniz işe kabul haberini bugün alabilirsiniz. Bu duruma en çok aileniz sevinecek. Düşünmeden yaptığınız harcamaların ödemelerini artık yapmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Ailesinden uzak yaşayanlardansanız aile üyelerinizi kahvaltıya davet edebilirsiniz. Kalabalık sofralardan keyif alıyorsunuz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Devamını getirmekte zorlandığınız konular olabilir. Özellikle kazanç getirici faaliyet konusunda bir istikrar kurmak için bugün bazı görüşmeler, araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinizi tek bir noktaya adarken bunu başarmanıza destek olacak konulara ve kişilere sırtınızı dönmemelisiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle sosyalleşmeniz partnerinizin kıskançlığına sebep olabilir, yalnız olan Başak'lar yeni partner adayları ile tanışabileceği ortamlarda bulunabilirler.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde dikkatin dağınık olabilir. Kafanda türlü türlü şey olabilir hatta. Ancak günün sonuna doğru düşüncelerini toplayıp dikkatlice hareket etmen gerekecek. Özellikle de bir sonraki hafta ile alakalı hazırlıkları şimdiden yapman gerekebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün özellikle fırsatlar konusunda genel olarak iyi bir muhakeme yeteneğiniz var. Şu anda yaptığınız bir şeyde yeni bir anlam ve amaç bulabilirsiniz. Ne zaman liderliği ele alacağınız ve ne zaman başkalarının bunu yapmasına izin vereceğiniz konusunda iyi bir anlayış vardır. Günlük işlerinizi, projelerinizi veya çalışmalarınızı organize etmek için iyi bir konumdasınız ve bu geliştirilmiş tasarımla öğrenmek, bağlantı kurmak, yazmak ve fikirlerinizi paylaşmak için daha fazla ilham alırsınız. İnsanlar bakış açınızı, zekanızı, iç görünüzü ve adalet duygunuzu takdir ediyor. Eğlenceli ve yaratıcı bir havadasınız ve keyif aldığınız bir şeyi yapabiliyorsanız, artık çok ileri gidebilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yardım alabilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, aşk, çocuk, hobi, tatil veya sanat konularında ani gelişmeler yaşanabilir. Ani seyahat veya eğitim planları yapabilirsiniz. Gününüz güzellikle dolu olsun.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size uygun biriyle berabersiniz. Fakat kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu da aşk hayatınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. İş yerinde burnunuzun dikine gitmeyin. Siz olayların gürültülü akışına kapılmışsınız, gerçekleri kolay kolay göremiyorsunuz. Biraz da size yakın olanları dinleyin. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 56" R
Ay
Boğa
00° 19' 06" R
Merkür
Başak
19° 00' 24" R
Venüs
Terazi
26° 41' 48" R
Mars
Yengeç
09° 05' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 01"
Satürn
Balık
15° 06' 16"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 55"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 38"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>