Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yaşam Standardını Yükseltiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlayabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmanız çok da zor olmayacaktır.

Daha etkin adımlar atmaya çalışın. Kişisel girişimleriniz konusunda istediklerinize ulaşmayı başarabileceksiniz ancak bunun da kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Tüm olumsuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde iki tarafın da anlayış ve saygısı söz konusu olmalıdır. Bunu sağlayabildiğiniz yerde mutlu olduğunuzu ve hafiflediğinizi düşünebilirsiniz. Aksi olan durumlar için yapmanız gereken konuşmalarda gerçek duygularınızı paylaşmak çözümü sandığınızdan daha kolay hale getirebilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün genel olarak hedeflerinize odaklanmak için iyi bir gün. İş hayatında başarılar elde etmek için düşüncelerinizi organize etmeye ve planlarınızı yapmaya odaklanmalısınız. Özellikle detaylara dikkat etmek önemlidir. Başkalarıyla olan iletişimlerinizde ise daha anlayışlı ve empatik olmaya çalışmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanarak, kendinizi ifade etme ve başkalarına yardımcı olma fırsatı bulabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi gözden geçirerek daha verimli bir şekilde zaman yönetimi yapmanız da sizin için faydalı olabilir. Sağlık konusunda da kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve stresle başa çıkma yöntemlerine başvurun.Umarım yardımcı olabilmişimdir!

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazancınızı arttırmanın yaşam kaliteni de yükselteceğini düşünebilirsin. Olaya sadece maddi gözle bakmadığında bunu mümkün kılacak gelişmeleri daha iyi yakalayabilirsin. İmza gerektiren işleri son dakikaya bırakmamaya çalışman seni aksaklıklar ya da gecikmelerden koruyabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinle bazı konularda hem fikir olmadığınızı anlayacaksın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde yapacağınız konuşmalarda kırıldığınız, eksik hissettiğiniz bazı noktalara değinebilirsiniz. Bunun çözümüne dair bir arayışta olduğunuzu bilmeleri, sizi daha iyi anlamalarına olanak tanıyabilir. Bugün eleştiri ve özeleştiri konusunda dengeyi bulmalısınız.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde yapıcı ve toleranslı olacağınız bir dönem söz konusu. Eşin beklentilerine karşı duyarlı ve paylaşımcı olmayı başaracaksınız. Aynı zamanda ortaklaşa işlerin uzun vadeli planlara dahil edilmesi söz konusu. Yeni destekler, ümitlerinizi besleyecek gelişmeler söz konusu. İşten gelebilecek maddi olanaklar bulacaksınız.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sunum gibi konularda başarılı olabilir, hitabetinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün okuyacağın bir kitaptan, dinleyeceğin bir konuşmadan veya yapacağın bir araştırmadan ilham alabileceğin bir gün. Hayatın ile alakalı bazı konularda etrafındaki insanların etkisini hissedebilirsin. Kendi hayatına odaklanacağın bir gündesin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, insanlara bakış açınız daha idealist, romantik düşlerinizden etkileniyor. İlişkilerinize daha fazla hayal gücü ve şefkat, hatta belki biraz da drama katıyorsunuz. Kabullenmek, inanmak ve keyif almak güzel bir duygu. Günün bazı rastgele unsurları olabilir ancak siz her şeyi adım adım ele alırsınız. Bugün anın tadını daha çok çıkarabiliyorsunuz. Başkalarıyla bağlantı kurmanın kolay ve hoş bir hissi vardır. Elbette, hayatınızla ilgili büyük kararları siz veriyorsunuz ancak artık başkalarının katkıları, dostane olduğu sürece memnuniyetle karşılanabilir. Katılmak zorunda değilsiniz ama birisinin söylediği şey sizi yeni şekillerde düşünmeye sevk edebilir, neye ihtiyacınız olabileceği veya isteyebileceğiniz veya bir sonraki hamlenizin ne olabileceği konusunda size daha fazla fikir verebilir. Yeni etkileşim yollarına açık olun.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çelişkilerinizi kendi çabanızla yenmeyi öğreneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Aşk yaşamınızda konular sorun haline gelebilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında şans sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize açıkça ifade edemiyor olmanız, kendinizi baskı altında hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>