Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kazancınız Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelme şansınız da var.

Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyata dayalı konular açıldığında kendinizi baskı altında gibi hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkese uyguladığınız tarifeyi kendinize uygulamak zor gelebilir. Günü yönetmek, işlerinizi planlamak konusunda desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün en çok zorlandığınız durumları bir kağıda yazın ve sırayla araştırma yaparak bunlara çözüm bulmaya çalışın.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,ve kariyer hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Yeni projelerle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir ve bu fırsatları değerlendirmek için harekete geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kurmanız, projelerinizin başarısı açısından önemlidir. Enerjinizi iyi yönetin ve stratejik düşünmeye çalışın. Aynı zamanda, sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor. Düzenli egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek, enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Bugün önemli kararlar vermekten çekinmeyin, çünkü doğru yolu bulma yeteneğiniz güçlüdür. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için zaman ayırın. Aşk hayatınızda ise duygusal anlamda sizi tatmin eden ilişkileri arayış içinde olabilirsiniz. İyi şanslar!

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Merak ettiğiniz ve kafanızı kurcalayan soruların cevaplarını tek tek araştırıyorsunuz. E- ticaretle uğraşan bir Başak burcuysanız, yurtdışı bağlantılarınız artabilir. Bu durum daha çok para kazanmanızı ama aynı zamanda daha çok efor sarf etmenize neden olacaktır.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetenekli biri olmak, bunun farkında olup o yeteneği kullanabilecek alanlar oluşturduğunuzda anlamlıdır. Bugün bu anlamı düşünüp neler yapabileceğiniz konusu üzerine çalışabilirsiniz. Sadece bir fikrin değil, bir ilişkinin gidişatını, bir cihazın yedeklemesini, bir sözün nereye varacağını düşünmek de hayatınızdaki yeniliklerin kapısını aralayabilir.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni birya da tecrübe sayesinde kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Teknik konularla da ilgilenebilirsiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren hemen her konuda daha temkinli olmanız gerekiyor. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Düşündüklerinizi uygulamak için uygun zamandasınız. Yoğun süreçte olmanıza rağmen bu durumdan doğru yarar sağladığınız sürece pek sorun yaşanmayacaktır.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeyi başardığınız sürece pek fazla sorunla karşılaşmayacaksınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmanız gerekiyor. Dengeleri zorlayabilecek her şeyi geride bırakmanız gereken bir gün. Yaşamsal konularda yaşanan kararsızlıkları da tamamen gidermelisiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün dünyanıza daha ilgili, aktif ve açık bir yaklaşımı teşvik ediyor. Büyük resmi düşünmek ve hayatınıza dair perspektif kazanmak için iyi bir zaman. Sorunlu alanlara gerçek, yararlı çözümlere yol açabilecek korkularınızla yüzleşme konusunda daha cesursunuz. Her zamankinden biraz daha hassas ve duygusal olabilirsiniz ve küçük bir anlaşmazlık da mümkündür ancak artık farklılıklardan ders almaya hazırsınız. Hassas veya karmaşık konulara daha doğrudan yaklaşırsınız ve bunun sonucunda yakın ilişkiler gelişebilir. Duygusal düzlemde çatışmaları çözme ve yolunuzdaki engelleri aşma becerilerinize daha fazla güveniyorsunuz. Özellikle ruhunuzu güçlendiren ve kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayan herhangi şeylere ilgi duyuyorsunuz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz ancak seyahat, eğitim veya iletişimle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz güzellikle dolu olsun.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size haksızlık ettiğini düşünüp bir süredir ilişkiyi soğuttuğunuz sevgiliniz, olayın pek farkında değil gibi. Onu sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. İşle ilgili konularda rehavete girdiğiniz bir dönem. Endişelenmeyin, bu durum çok çabuk geçecek. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir. Mümkün oldukça harcamalarınızı planlı yapın. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

16 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 37" R
Ay
Boğa
00° 14' 08" R
Merkür
Başak
18° 59' 47" R
Venüs
Terazi
26° 41' 23" R
Mars
Yengeç
09° 05' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 59"
Satürn
Balık
15° 06' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 36"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>