Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olayları akışına bırakmalı ve gereksiz tartışmalardan mümkün olduğunca uzak kalmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak noktada buluşamadığınız takdirde, her şeyin daha karmaşık hale gelme ihtimali bulunmakta. Dengeli ve sabırlı olmanızı gerektiren bir gün geçireceksiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, normalden daha rahat hareket etme fırsatı buluyorsunuz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece zorluk yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz; daha bilinçli ve tutarlı olmaya özen göstermelisiniz.

Bugün, maddi durumunuza dair gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Hata yapmadığınız sürece zorluklarla karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirmeye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeni kararlar gündeme gelebilir. Anlaşmazlık yaşadığınız insanlarla olan bağınızı iyileştirecek ya da tamamen koparacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Herkesin bir sınırı vardır ve zorlanmaması gerekir; bugün kendinize dair yeni bir sınır keşfedebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızı daha fazla ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha pozitif ve anlayışlı bir iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru sağlayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirmek bugün size iyi gelebilir. Umarım gününüz keyifli geçer!

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titizlikle başladığın günün, ani plan değişiklikleriyle kontrolünü kaybettiriyormuş gibi hissettirebilir. Bu durumu yönetirken kendine düşünmek için zaman ayırmalısın. Ailen hakkında öğreneceğin bazı gelişmeler, benim neden haberim yok dedirtebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinle ailelerinizi tanıştırma kararı alabilirsiniz. Artan sırt ağrılarınla baş edebilmek için yoga yapmaya karar verebilirsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki olumsuz düşünce kalıplarını değiştirerek ve kendine daha iyi bakarak yeni bir başlangıç yapabilirsin. Hayatının her alanında esneklik ve yenilikçi bir yaklaşım benimseyerek daha mutlu ve başarılı olabilirsin. Yeni insanlarla tanışarak hem sosyal çevreni genişletebilir hem de yeni fırsatlar yakalayabilirsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi yorabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İşlerinizde denetleneceğiniz zamanlar olabilir. Eğitsel konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Ticari işlerinizde artışlar olabilir. Destek göreceğiniz bir gündesiniz. Olgunlaşmasını beklediğiniz olaylarda gelişmeler olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının işleri ile ilgilenmemeniz gereken bir gündesiniz. Çevrenizde çeşitli dedikodular dönebilir, mümkün olduğunca müdahil olmamaya çalışın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değerlerinize saygı duyulmadığında, birikmişliğin getirdiği aşırı bir tepki verebilirsiniz. Bu birikimle yaşamak yerine hissettiklerinizi sıcağı sıcağına anlamaya çalışıp önlem almalısınız. Haklarınızı alabileceğiniz, gecikmiş ödemelerin tamamlanacağı bir gün olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarıyla iletişiminiz oldukça olumlu ve pratik tavsiyeler karşılıklı olarak paylaşılabilir, sevgili Başak. Karmaşık konular tamamen çözülmese de her şey daha uyumlu ve olumlu bir havada ilerliyor. Çevrenizle etkileşimde bulunmak ve yaratıcı yollar bulmak size doğal geliyor. Hayatınızla ne yapmak istediğinizi net bir şekilde görselleştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için yaratıcı çözümler üretmek için harika bir zaman. Ayrıca, daha fazla çalışıyor, kendinizi hedeflerinize daha güçlü bir şekilde bağlı hissediyorsunuz. Detaylı planlar yapmak ve kişisel projelerinize zaman ayırmak şu anda mantıklı görünüyor. Hem bağımsızlık hem de işbirliği içinde olmak sizi güçlendirebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşam alanınızı biraz düzenlemek, sizi olumsuz etkileyen eşyaları yaşam alanınızdan çıkartmak enerjinize iyi gelecektir. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış olabilir, sindirim hafif gıdalarla beslenmeye özen gösterin. Kendinizle baş başa kalmak bugün çok iyi gelecek.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ilişki, ortaklık konularında şans sizinle ancak sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları fark ederek gerekli değişiklikleri yapacaksınız. Yeni bir karar almaktan uzak durun. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol edin!

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>