Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, beklenmedik adımlar atmaya yatkınsınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa üstesinden gelebilirsiniz.

Tercihleriniz konusunda daha dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular ve kişisel kaynaklar ön planda olabilir. Finansal kararlarınızı dikkatli ve dengeli bir şekilde değerlendirmenizde fayda var. Kişisel bakım ve beslenmeyle ilgili harcamalarınız çoğabilir; çok ya da pahalı olmasına değil, kullanmanızın uygun olmasına özen göstermelisiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için pratik düşünme yetenekleri bugün daha da güçlü olabilir. Detaylara odaklanmak ve detayları düzenlemek için uygun bir gün olabilir. Ayrıca sağlık konularına dikkat etmek ve günlük rutinlerinizi dengelemek de önemli olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onlara destek olmak da bugün keyifli olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu bir ilişkin varsa partnerinin evlilikle ilgili olumsuz düşünceleri sert çıkışlar yapmana neden olabilir. Yakın arkadaşının aldatıldığını öğrenebilirsin. Bu haberi ona nasıl söylemen gerektiğini bilemiyorsun. Maddi yönden bir alacağın varsa eğer, peşini bırakmayacaksın. Gerekirse hukuki yollara başvurmayı düşünebilirsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal alanlarda bulunmak isteyebilir ama zamanı kendinizle geçirebilirsiniz. Önemli kararlar almak üzere olduğunuzda iç sesinizi, sezgilerinizi net bir şekilde duymanız gerekebilir. Aynı yerden bir kez daha rahatsız olmamak için bu kez daha ciddi ve gerçekçi bir bakış açısı yakalamalısınız. 

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda çalışma hayatınızda gelen destekler olabilir. Harcamalarınızı yoluna sokmak için yeni yollar arayabilirsiniz. Bütçenizle ilgili fikir alabilirsiniz. Geçmişte kaldığınız konular gündeme gelebilir. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizin yoğunluğu sizi yorgun düşürebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınızı bitirmek ve dışarıya bağımlılığınızı sonlandırabilirsiniz. Ayrıca eğitim konularında da oldukça başarılı olabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün basit ve ufak şeylerden mutlu olman gerekecek. Kendini büyük konulara şartlamamalı ve biraz zaman tanıyarak daha keyifli şeylere odaklanmalısın. Hiç önemi olmayan konular bile seni eğlendirebilir bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başaklar, bugün duygularınız güçlenebilir ve hayata dair motivasyonunuz artabilir. Hayatınıza daha fazla düzen getirmek için iyi bir zamandasınız. Bunu özellikle iletişim ve ilişkiler yoluyla başarabilirsiniz. Pratik konularda size yardımcı olacak iyi tavsiyeler ve bilgiler bulabilirsiniz. Hayatınızdaki insanlar veya ilişki hedefleriniz, odaklanmanızı ve en önemli olana yönelmenizi teşvik eder. Bir arkadaşınıza veya partnerinize güvenmek rahatlatıcı olabilir. Kuralları, sınırları ve yönergeleri belirlemek size yardımcı olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık kendinize yatırım yapmanızın zamanı geldi sevgili başaklar. Öncelikle bir iç dünyanıza çekilin, hayallerinize odaklanın. Küçük de olsa bir yerlerden başladığınızda o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Şans bu aralar sizinle.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar, para konuları ön plana çıkabilir ve harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara duygusal bir derinlikte bakmak isterken, çalışmalarınızı bu yönde yoğunlaştıracaksınız. Amir durumunda olan kişilerle uyum içinde çalışmalar sergileyeceksiniz. Çevrenizde olan olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsunuz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>