Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşünerek Hareket Etmelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Ufak tefek problemler yaşanabilir. Biraz sabırlı olmalı ve ilişkinizi ilgilendiren konularda aceleci davranmamalısınız. Hata yapma ihtimaliniz var.

Yoluna koymak istediğiniz her ne varsa ona yöneleceksiniz. Biraz sabırlı olmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi emeğinize ve umudunuza sahip çıkmalısınız. Bunu siz yapmadığınızda başkalarının yapması söz konusu olmayabilir ya da büyük bir etki uyandırmayabilir. Cildinize ve sindirim sisteminize özen göstermelisiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Zihinsel olarak fazla meşgul olabilir, ayrıntılara kafanızı takabilirsiniz. Ancak bu durum sizi gereksiz yere yorabilir. İdeal olan, planlı ve disiplinli bir şekilde işlerinizi halletmek olacaktır. Ayrıca sağlık konularına da dikkat etmekte fayda var.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysan,yerinde yaşanan krizleri fırsata çevirebilirsin. Bulunduğun ortamlarda patavatsızlık yapmamaya dikkat etmelisin. Zira dilinin kemiği olmayabilir. Akşam saatlerinde kişisel bakım alanına yoğunlaşabilirsin. Aynı zamanda evine daha çok özen göstermek isteyebilir, dekorasyon değişikliği gibi ufak dokunuşlar yapabilirsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır ve anlayış gösterdiğiniz her şeyin farklı bir dönüşü olabilir. Kendinize hakim olmayı, doğru bir üslupla hareket etmeyi ilke edindiğinizde hiçbir olumsuz söz sizi kötü etkilemeyecektir. Profesyonellik sadecehayatında değil, aile yaşantısı ve sosyal alanlarda da kurtarıcıdır.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal konular sizi zorlayabilir. Kafa karışıklıkları olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde taklit edilmek sizi oldukça rahatsız edebilir ancak yine de herkese karşı verimli ve yardımsever olmaktan da vazgeçmeyeceksiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyifli bir gün geçireceksin. Konuştuğun kişilerle aranda güzel bir muhabbet olacak. Bazı işleri yoluna koymak için gereken enerjiyi kendinde bulabileceksin. Daha rahat bir gün seni bekliyor olacak.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, hayatınızda ilerlemenize veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek insanları aramak veya çekmek için iyi bir durumdasınız. Bir rutinden çıkmak bu günlerde sizin için bir gündem ve bugün de bir istisna değil. Özellikle üst düzey yöneticiler veyayaptığınız kişilerle ihtiyacınız olan desteği toplayabilirsiniz. Rutininizi değiştirmek düşüncenizi tazeler ve bunun aracılığıyla perspektif kazanırsınız. Bugünün enerjileri büyük düşünmeyi, olumlu iletişimi ve büyük fikirleri teşvik ediyor. Şu anda özellikle kendinizi ifade etme ve yeni şeyler öğrenmeyle ilgili büyük bir motivasyonunuz var.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok çalışıyorsunuz sevgili başaklar. İnsanlara güvenmeli, sorumlulukları paylaşmalısınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek takviyeler alın, evcil hayvanlarınızla vakit geçirin. Sürekli önlem alsanız da işlerinizin yine de istediğiniz gibi gitmediğini artık görüyorsunuz. Rahatlayın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz vehayatınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailevi sorunlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyor ve çevrenizde farklı bir tablo ile tanınıyorsunuz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>