Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Somut Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, duygularınızı ifade ederken dengeleri zorlamaktan kaçınmalısınız. Doğru ifadeler ortaya koymanın önemini kavramalısınız.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Yoluna koymak istediklerinize odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi zora sokmamaya çalışın. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Destek beklemeden, tek başınıza giriştiğiniz işler yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Yanlış insanlara güvenmek endişesi, sizi kimseye güvenemez bir noktaya getirebilir. Bunun faydalı ya da geçerli olacağı yanılgısına kapılmayın; bakış açınızı değiştirdiğinizde çevrenizde sizi görecek ve duyacak insanlar olduğunu fark edebilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde disiplinli olmanız gerekebilir. Detaylara önem vererek planlarınızı düzenlemeniz ve gereken adımları atmaya odaklanmanız gerekebilir. Ayrıntılara takılmadan büyük resmi gözden kaçırmamaya çalışın. Sağlık konularına da dikkat etmenizde fayda var. Planlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Hayırlı günler dilerim.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ergenlik döneminde olan bir çocuğun varsa, duygu ve düşünce anlamında karışıklıklar söz konusu olabilir. Profesyonel bir yardım almayı düşünebilirsin. Yeni ilişkiye başlayan bir Başak burcuysan, birtakım konularda kafan karışabilir, yanlış bir karar verdiğini düşünebilirsin. Yakın zamanda işe başlamış bir Başak burcuysan, fikirlerinle dikkat çekebilirsin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinize giden yolu işlemek, özgüveninizi ve bakış açınızı geliştirerek hayatınızda birçok olumlu değişim getirebilir. Bugün duygularınızı yönetmeniz ve suistimale karşı dikkatli olmanız önemlidir. Maddi ve manevi yönden güçlenerek daha özgür ve enerjik bir şekilde hayata katılabilirsiniz. 

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuz söz konusu olduğunda geçmişten kaynaklanan durumlar sizi bağlayabilir. Harcamalarınızı iki kere düşünerek yapmalısınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem ilişkiniz hem dearkadaşlarınızdan beklentinizin dozunu ayarlamalı ve mantıklı bir dayanağa oturtmalısınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinde değişimler yapmak istiyorsan bugün senin için güzel bir gün olabilir. Değiştirmek istediğin eşyalar için araştırmalar yapabilir ve zevkine göre değiştireceğin şeylere dikkat edebilirsin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şu anda iç gözlem ve dinlenme için güçlü bir dönemdesiniz. Duygularınız ve aşk hayatınız hakkında daha az netlik olabilir ancak kendinizi yeniden yönlendirme ve iyileştirme fırsatı bulabilirsiniz. Arzularınız ve duygularınız konusunda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Bununla birlikte, bugün bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bir parçanız, rahatlama veya geri çekilme ihtiyacınıza direnebilir. Bu durum, geride kalma korkularınızı geçici olarak şiddetlendirebilir. Duygusal ve ruhsal sağlığınızı iyileştirmek için uzlaşma yolları arayın. Günlük hayatınızın ayrıntılarına takılmadan, hak ettiğiniz molayı vermeyi ihmal etmeyin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt geri giden Satürn, kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularda önünüzü görebileceğiz ve aklınıza yatacak yeni teklifler gündeminizde olabilir. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konular bu aralar su yüzüne çıkabilir, yakınlarınızın sağlığı da gündemde olabilir. Sorunların geçici olduğunu bilerek hareket edin, üzerine örtmek yerine çözüm bulun.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Keyifli yaşamın sırrını çözmüş gibi bir tavır sergileyebilirsiniz. Çevrenizde gelişen her türlü olaydan haberinizin olması da, sizi daha cesur ve atak yapıyor. Düşüncelerinizi ifade etmekten ve kişiliğinizi vurgulamaktan korkmayın.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>