Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylara Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Gelirinizi yakında ilgilendiren konuları yakından takip etmeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun da yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emeğinizin karşılığını belirlerken duygusal düşünmemelisiniz. Maddi ve manevi yatırım yaptığınız, emek verdiğiniz konular hayatınızı idame ettirmek konusunda sizi desteklemiyorsa bazı dengeleri değiştirmelisiniz. Ortaklı işler ve gelirler konusunu gündeme getirebilir, bu konularla ilgili yeni kararlar ve hareket planları oluşturabilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün için Başak burcunun günlük burç yorumu şöyle; İş ve kariyer alanında sizi bekleyen fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün olabilir. İçinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkararak projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kendinize güvenin ve cesur adımlar atın. Ayrıca ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmak, çatışmaları önlemenize yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek de bugün size iyi gelebilir. Umuyorum ki güzel bir gün geçirirsiniz!

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç dünyanızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece istediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceksiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dahil olamayacağınızı, uyum sağlayamayacağınızı düşündüğünüz ortamlardan kaçmak isteyebilirsiniz. Kısa vadede sorunu çözüyor gibi görünse de, aslında sadece kendinizi geçiştiriyor olabilirsiniz. Adım atmanızın önündeki asıl engelin kaçtığınız şeyler değil, bu şeyler karşısında kaçma eğilimini terk etmemeniz olduğunun farkına varın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında şahsi konularda daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Ancak dışsal etkileri oldukça açıksınız. Öğleden sonra ortak işler üzerinde durmak gereği var.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zarafetiniz ve zekanız birleştiğinde sizleri oldukça şartları kendinize sağlayabilirsiniz. Verimli bir aşk ilişkisine adım atabileceğiniz bir gündesiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafa dinlemek isteyebilir ve günü kendine ayırabilirsin. Düşüncelerinin önem kazanacağı bir gün olacak. Dinlenmek ve evde vakit geçirmek sana bazı konularda daha farklı düşünmek için güzel bir enerji verebilir.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün harika ruh halleri mümkün ancak beklentileri makul tutarsanız daha güvenilir ve istikrarlı bir gün yaşayabilirsiniz. Şimdiyi yaşamak ve sahip olduklarınızın tadını çıkarmak, huzursuzluğu uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Nitekim hayattan daha fazlasını arzuluyor olabilirsiniz. Gün ilerledikçe değişim ihtiyacınızı fark etmek ve sahiplenmek daha kolay olur. Sizi daha coşkulu yaşamaya teşvik eden yeni fikirlere, ilgi alanlarına veya deneyimlere çekilirsiniz. Ayrıca kendinizi çok iyi ifade ediyorsunuz. Sosyal etkinlikler için harika bir enerji yanınızda.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlara girmek istiyorsunuz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular ve kariyer hayatınızla alakalı en verimli olduğunuz günlerdesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz para elinize geçebilir. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün pozitif gelişmeler var. Yoğuntemponuza ara verme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularla yaşayan bir kişisiniz. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yönlerinizi ve girişimciliğinizi ortaya koyacaksınız. Eklem ağrılarınızın arttığı bir gün içindesiniz. Hareketsizlik size çok şey kaybettiriyor. Spora ağırlık vermelisiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>