Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tavrınızı Belli Ediyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik adımlar atacak olsanız da istediklerinize ulaşma şansınız var. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Fikirleriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmalısınız. Önemli kararlar alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tahammülünüzün azaldığını hissedebilir ve kendinizi bu yüzden yıpratabilirsiniz. Elinizdeki şartları görün, işinizin gereklerini tanıyın ve kendinizi bunun sınırında tutun. Bu sizin daha az yorulmanızı sağlayacağı gibi beklediğiniz gibi gelişmeyen durumlar karşısında da mutsuz olmaktan, sağlığınızı tehlikeye atmaktan da koruyacaktır.

19 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, işlerinizde disiplinli ve detaylara odaklanarak başarı elde edebilirsiniz. Planlarınızı dikkatli bir şekilde yaparak ileriye dönük adımlar atabilirsiniz. Sağlık konularında da dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir, beslenmenize ve egzersiz rutininize özen göstermekte fayda var. İlişkilerinizde açık ve net iletişim kurmaya çalışın, anlaşmazlıkları çözme fırsatı yakalayabilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerinizi en doğru şekilde değerlendirmek istiyorsunuz. Finans alanında deneyimli arkadaşlarınızdan tavsiye almak isteyebilirsiniz. Evli Başak burcuysanız, akrabalarınızdan birinin evliliğinizi kıskandığını fark ediyorsunuz. Bu kişiye karşı tavrınızı net bir şekilde belli ediyorsunuz.

19 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgilendiğinizde odağınızı değiştiren, size farkındalıklar katan konulara odaklanmalısınız. Bir başlangıç yapmak istiyorsanız, bazı durumlara son vermeniz gerektiğini unutmayın. İletişim şekliniz, beklentileriniz ve çalışma disiplininizin her şeye yön verdiğini bilerek ilerlediğinizde potansiyelinizi açığa çıkarmış olabilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi organize etmek için olumlu bir gündesiniz. Ayrıca başkalarına yardımcı olmak da sizi mutlu edebilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizi takip etmek bilhassaalanında size keyifli hissettirebilir. Kendinizi daha büyük bir bereket içerisinde bulabileceğiniz günler hayatınıza gelmekte.

19 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Var olan sorumlulukların yoğunlaştıysa eğer yeni şeylere odaklanmakta zorluk çekebilirsin. Ve bu durumdan en çok etkilenen de aşk hayatın olabilir. Hayatında yeni bir insana yer açabilecek misin? Bunu yapman için neleri değiştirmen gerekir? Bugün bu tür konularda dikkatlice kararlar alman gerekebilir.

19 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün, enerjik ve heyecan vericidir. Güçlü hissedebilirsiniz öğrenme, paylaşma ve bağlantı kurma arzusu güçlüdür. İşleri halletme ve başarılı olma hevesiniz tavan yapıyor. Muhtemelen düşünmeden önce sabırsızlığa ve konuşmaya dikkat etmelisiniz. Örneğin, aniden ortaya çıkan tatmin edilmemiş arzularınızı dile getirmemeye çalışın. Bunun yerine onlara zaman verin. Şu anda karşınıza çıkan insanları ve şeyleri kabul etmek zor olabilir. Aşırı enerjinin cesur hareketlere, temas kurmaya veya kaçırılan bir fırsatı takip etmeye yönlendirilmesi daha iyi olabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi en iyi şekilde ortaya dökebileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Sosyal ihtiyaçlarınızı doğrultusunda hareket ederek, egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.

19 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, ortaklık, evlilik konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak seyahat, eğitim, hukuk alanlarında şans sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

19 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentileriniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yaşamınızdaki başarınız herkese parmak ısırtıyor. Ama bu başarınız, beraberinde stres ve yorgunluk da getiriyor. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte bugünlerde enerji seviyeniz düşük

19 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 13' 57" R
Ay
Boğa
05° 08' 36" R
Merkür
Başak
19° 36' 32" R
Venüs
Terazi
27° 05' 31" R
Mars
Yengeç
09° 16' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 11"
Satürn
Balık
15° 04' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 17"
Lilith
Terazi
09° 13' 47"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>