Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinizi Geliştirmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gerekli olan adımları atmaya öncelik vermelisiniz. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Her şeyi düzeltebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Yoğun gündeme sahipsiniz ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir. Adım adım ilerlemeniz gerekmekte.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi bir plana, işe, yatırıma dönüştürmek isteyebilirsiniz. Her şeyin bir zamanı ve gereklilikleri vardır, bunun olduğunu bildiğinizde bu dönüşüm sizi zorlamayacaktır. Uzun süredir bir beklenti içinde olmanızın bir sonucu olarak, bir şeylerin karşılığını hemen görmek isteyebilirsiniz ama zaman ağır işleyen bir olgu. Bu yüzden biraz daha sabırlı olmalısınız. Sabırsızlığınız yüzünden yaşayacaklarınıza gölge düşürmemelisiniz.

16 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanmak ve işlerinizi düzenlemek için bir fırsatınız var. Analitik düşünme yetenekleriniz bugün sizi öne çıkarabilir ve hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili konuları da göz ardı etmemelisiniz. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilir ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Bugün, disiplinli ve pratik bir yaklaşım sergilemek sizi başarıya götürecektir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin geleceğiniz için size destek vermesi kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor. Ailenizin emeklerini boşa çıkartmak istemeyeceksiniz. Üniversite hayatı devam eden Başak burcuysanız, derslerinizde yoğun bir döneme giriyorsunuz. Planlı çalışmaya daha özen göstereceksiniz. Mesleğinizde kendinizi geliştirmek için tecrübesine güvendiğiniz birinin kapısını çalabilirsiniz.

16 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı sadece maddi koşullar üzerine değerlendirmemelisiniz. Sorumluluklarınızı hangi duygu ve niyetle yerine getirdiğinizi önemsemelisiniz. Dikkatinizi dağıtan, sizi asıl konunuzdan ayıran hiçbir şeye ve hiç kimseye artık tahammül etmek zorunda olmadığınızı bilmeniz ve bunu çözmeniz gerekecektir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşta yeni gündemler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ona kendinizi ifade etmek için biraz daha çaba göstermeli, kabuğunuza çekilmeyi tercih etmemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde çevrenizde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

16 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İdealist olmak iyidir ancak çevrendeki insanların idealleri yokmuş gibi davranmak ukalalıktan başka bir şey değildir. Sadece kendi fikirlerinin daha yüce olduğunu düşünerek kendini kandırmamayı öğrenmen gerekecek bugün. Başkalarına saygıyla yaklaşman gerekebilir.

16 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün biraz keyif ama aynı zamanda kararsızlık da getiriyor. İşleri basit ve güvenli alanda tutmaya yönelik gerçek arzunuz ile seçeneklerinizi keşfetmenizi isteyen güçlü merakınız arasında kalmış hissedebilirsiniz. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamanın daha yaratıcı yollarını bulmayı hedefleyin. Gün ilerledikçe, bir sorunu çözmek veya belirli bir projeye odaklanmak isteyebilirsiniz ancak huzursuzluk zihninizin elinizdeki göreve odaklanmasına engel olur. Başkaları bir konu hakkındaki düşüncelerinizi oldukça beklenmedik bir şekilde sorgulayabilir ve bu da sizi yeniiçsel sorgulamalara götürebilir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Ortam yaratma konusunda etkin çaba göstermeniz gerekebilir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön plana çıkabilir ve yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız taktirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın

16 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 26" R
Ay
Boğa
06° 16' 31" R
Merkür
Başak
19° 45' 03" R
Venüs
Terazi
27° 11' 06" R
Mars
Yengeç
09° 18' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 28"
Satürn
Balık
15° 04' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 06"
Lilith
Terazi
09° 14' 18"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>