Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatınızda Belirsizliklere Yer Yok Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların son bulmasını sağlamalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Daha dengeli olmaya çalışmalısınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece daha başarılı hissedeceksiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hatalı harcamalar yapmadığınız takdirde daha rahat hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorumlulukları tek başınıza yüklendiğinizi düşünebilirsiniz. Durum gerçekten böyle olsa da olmasa da, hissettiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşmalısınız. Aile bireyleriyle yapacağınız konuşmalarda haklılığınızı göstermek için sakin kalmaya ve kendinizi dışlamamaya özen göstermenizde fayda var.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, titizlik ve pratikliğinizle öne çıkabilirsiniz. Dikkatli bir analiz yapma yeteneğiniz sayesinde çevrenizdeki detayları fark edebilir ve ihtiyaçları doğru bir şekilde karşılayabilirsiniz. Verimli bir gün geçirmeniz için, rutin işlerinizi düzenlemek ve organize etmek önemlidir. Aynı zamanda kişisel sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Planladığınız aktivitelere odaklanarak başarıya ulaşabilirsiniz. İyi bir zaman yönetimi sizi stres ve zorluklardan uzak tutabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirerek keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliğini koruyan konuların artık netliğe kavuşmasını istiyorsunuz. Hobilerinizi yeniden şekillendirmek isteyeceksiniz. Vücudunuzu çalıştıracağınız aktiviteler yapmak size iyi gelecek. İlişkisi olmayan Başak burcuysanız, arkadaşlarınızın ısrarıyla tanışacağınız biriyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorumlulukları tek başınıza yüklendiğinizi düşünebilirsiniz. Durum gerçekten böyle olsa da olmasa da, hissettiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşmalısınız. Aile bireyleriyle yapacağınız konuşmalarda haklılığınızı göstermek için sakin kalmaya ve kendinizi dışlamamaya özen göstermenizde fayda var.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olduğunuz bugünlerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Özellikle ev ve aile ortamında kendi düzeniniz içerisinde rahat olduğunuzu hissedebilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına güzel şeyler çekmek istiyorsan bugün tam zamanı. İstediğin şeylere daha rahat odaklanabilirsin. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Hayal gücün daha iyi çalışabilir. O yüzden bu güzel enerjiyi bir eyleme dökmek adına çabalara girişebilirsin.

15 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün ister iç ister dış düzeyde, belki de her iki düzeyde de destek ve güvenlik duygularınızı güçlendirmeye yöneliktir! Bugün kendinizi daha akıcı bir şekilde ifade ediyorsunuz. Anlaşıldığınızı, önemsendiğinizi ve desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı ve duygularınızı çözmek kolaydır ve kişisel yaşamınızdaki güncel sorunların kökenine inmek mümkündür. Aslında bugün, güçlü ve yararlı düşünceler, alışverişler ve iletişimler için umut verici bir enerji barındırıyor. Paranızın sizin yararınıza çalışmasını sağlayacak iyi bir konumdasınız veya aileniz, eviniz, mali işler veya satın alımlarla ilgili olumlu gelişmeler var. İyi bir dinleyici olarak sevginizi ifade ediyor olabilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınızın oldukça açık.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel güvence isteğiniz üst seviyelere çıkabilir. Genel olarak ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Var olan sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlayabildiğiniz ürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınızla sorumluluklarınız arasında yaşadığınız çatışma sizde baskı oluşturuyor. Bu durumdan partnerinizi suçluyorsunuz. Duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın. İşinizi riske edecek pozisyonlardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Diyet yapıyorsanız bugün biraz daha dikkatli olmalısınız, çünkü iştahınız son günlerde fazla açıldı.

15 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>